Geliştirdiği inovatif çözümlerle her yerden çalışma sistemine geçişe öncülük eden Kolektif House, çalışma alanlarına plajları da dahil ediyor. İlk sezonluk lokasyonunu Çeşme’de OM Paparazzi Beach’te hizmete açan Kolektif House, çalışanları deniz, kum ve güneş eşliğinde özgürce çalışabilecekleri yeni nesil çalışma alanına davet ediyor. Tüm sezon hizmet verecek yeni lokasyonda; yüksek hızlı internet bağlantısından, bilgisayar ve telefonunuzu rahatça kullanabileceğiniz ortama, elektronik cihazların rahatça şarj edilebileceği prizlerden telefon kulübelerine ve verimli çalışma alanlarına kadar iş motivasyonunuzu yüksek tutacak ve ihtiyaç duyulabilecek tüm detaylar yer alıyor. Sadece Kolektifliler’e değil, herkese özgür çalışma deneyimi yaşatacak olan bu alanda Kolektifli olmanın ise bazı avantajları bulunuyor. Salı günleri OM Paparazzi Beach’e giriş Kolektif House üyelerine ücretsizken, üyelerin girişte yalnızca KoMember kartını göstermeleri yeterli oluyor. Kolektifliler ayrıca özel indirimli menülerden yararlanabiliyor. Üye olmayanlar ise lokasyona gelindiğinde “Dijital Üyelik” ile saniyeler içerisinde Kolektif dünyasına katılıp, Kolektiflilere özel bu ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

YENİ NESİL ÖZGÜR ÇALIŞMANIN ADRESİ 

COVID-19 salgınının iş hayatında kelimenin tam anlamıyla olasılıklar dünyasının kapısını araladığını vurgulayan Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, şunları söyledi: “İş hayatı tüm dünyada bir dönüşüm içinde. Küresel ölçekte tetiklenen esnek çalışmaya geçiş, daha fazla insanın dizüstü bilgisayarlarından, tabletlerinden veya akıllı telefonlarından çalışabildiği; zamandan ve mekândan bağımsız esnek çalışma modelini yaygınlaştırdı. Kolektif House olarak bizler de iş hayatındaki bu dönüşüme öncülük etme misyonuyla hareket ederek geleneksel çalışma biçimlerinin sınırlarını kaldırıyoruz. Hibrit çalışma sistemini destekleyen yeni nesil çözümlerle çalışma deneyimini en üst seviyeye taşıyoruz. Bu kapsamda iş hayatında rotasyonlu olarak kullanılan merkez ofis ve çalışanların evlerine yakın uydu ofis seçeneklerine şimdi de plaj ofisi ekledik. Çeşme’nin Aya Yorgi Koyu’nda kurulan ilk beach club’ı OM Paparazzi Beach’te ilk pop-up lokasyonumuzu hayata geçirdik. Bir çalışma alanında olması gereken tüm ayrıntıların en ince şekilde düşünüldüğü yeni lokasyonumuzda yaz aylarında çalışanları ağırlayacağımız için mutlu ve heyecanlıyız. Şirketlere ve çalışanlara ‘Sen nerede olursan işin de orada olabilir. İhtiyacın olan tek şey çalışma tutkun. Geri kalan her şey içinse çalışmanın olduğu her yerde sana destek olmak için biz varız, Kolektif var. Tependeki güneşin ve ayağındaki kumun keyfini çıkar ve Kolektif House hizmetleriyle yeni nesil özgür çalışmayla tanış’ diyoruz.”

“ESNEK OFİS ÇÖZÜMLERİ ÇALIŞAN MOTİVASYONU ve BAĞLILIĞINI ARTIRIYOR”

İş hayatının yeni ikliminde her yerden çalışmanın artık daha sık duyulacağının altını çizen Ahmet Onur, “Pek çok kurumsal şirket mevcut çalışma alanlarını küçülterek dağıtılmış ofis seçeneklerini değerlendiriyor. Şirketler ve çalışanlar için özgür bir iş ortamı ortaya koyan bu yeni yapı ile şirketler maliyetlerini aşağıya çekerken, çalışma alanlarını büyüyen ve küçülen ekiplerine göre planlayabiliyor. Esnek çalışma ayrıca; çalışan motivasyonunu, üretkenliğini, bağlılığını artırırken, çalışanların daha mutlu ve verimli çalışmasını sağlıyor. Şirketler için ise yeni yeteneklere erişimi kolaylaştırıyor. Esnek ofis çözümlerine ilgi günden güne artarken, bizler de çalışma deneyimini en üst seviyeye taşımak üzere çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.