Kepez Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü  Seyhan Caddesindeki 42 bin metre kare alana inşa ettiği Antalya’nın en büyük meydanı “Kepez Kent Meydanı”nın açılışı ile kutladı.


Meydanın açılış törenine AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, AK Parti’nin İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Kepez Belediyesi CHP Meclis Grup Başkanı Eren Kurt ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere katıldı. Ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de açılışa eşi Dr. Ayşe ve kızı Zeynep Tütüncü ile birlikte geldi.


Açılışta bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kent Meydanı’nın temel atma töreninde yer alan bürokratların bugün de açılış töreninde bulunuyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.


“Biz bu açılışlar vesilesiyle, milli bayramlar vesilesiyle birlikte olmayı, beraber olmayı sevginin ve saygının ikliminde bir arada bulunmayı başarmış bir ülkeyiz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum. Rabbim bizleri nice güzel bayramlar da, nice güzel zaferlerde, çok daha güzel günlerde bir arada kılsın. Biz kardeşiz birbirimize daha güçlü sarıldıkça, yaşadığımız şehir içinde bulunduğumuz hayat çok daha anlamlı olacak. Kepez Kent Meydanı ve Sokak Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Sokak Festivalimiz 10 gün boyunca hepimize neşe getirsin. Teşekkürler Kepez. Teşekkürler Antalya.” diyerek sözlerini tamamladı.


Kepez Kent Meydanı’nda neler var?


Kepez’in coğrafi olarak merkezi olan Seyhan Caddesi’nde 42 bin metre kare alana inşa edilen Kepez Kent Meydanı’nda çok amaçlı etkinlik alanı, rekreasyon, spor ve toplanma alanları, tören alanı, anıt alanı, ticari birimler, kamusal alanlar, model araç oyun alanı, kaykay oyun alanı, küçük fıskiyelerden oluşan havuz yer alıyor. Çok amaçlı etkinlik alanı konser, söyleşi, sergi, miting gibi organizasyonların gerçekleşmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.  Kepez Kent Meydanı Antalya’nın en büyük meydanı olma özelliğine de sahip.