Girişimci kadınların iş hayatındaki başarısını desteklemek amacıyla kurulan Alaluxa’nın organizasyonuyla 5-6-7-8 Mart tarihlerinde Fişekhane’de düzenlenecek Women Talks etkinliklerinde, farklı mesleklerde uzmanlaşmış, girişimlerde bulunmuş, başarılı kadınlar Alaluxa’nın kurucusu Ayşegül Tuncer’in moderasyonundaki söyleşilerde sahne alacak.

Kadın girişimciler tarafından kurulan dernekler ve markaların standlarının da 4 gün boyunca 12.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağı etkinlikte ayrıca çeşitli atölyeler ve müzik performansları da yer alacak.

5 Mart günü yönetim kurulunu 4 kadının oluşturduğu, Genç İçmimarlar Derneği de Women Talks sahnesinde keyifli bir söyleşiye ev sahipliği yapacak.

Women Talks'a özel atölyeler

Klasik Türk sanatlarının en önemlilerinden biri olan ebru sanatına giriş yapmak üzere organize edilecek atölyede dünyaca ünlü Ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil'den ebru sanatını öğrenen ve icazetini alan Japon asıllı Miki Oshita, ebru malzemeleri ve boyaları konusunda ve farklı tekniklerle ilgili bilgiler verecek. Katılımcılar ayrıca uygulamalı olarak desen denemeleri de yapacaklar.

Rosanigrum işbirliğiyle düzenlenecek taze çiçeklerle buket yapma atölyesinde ise çiçeklerle ilgili bilgi ve bakım tüyolarının yanı sıra mevsim şartları ve stoklara göre belirlenen çiçekler ve süs malzemeleri ile katılımcılar kendi buketlerini yapacak. Atölyelere ait biletler Biletinial üzerinden satın alınabilir.