Amerika Menşeli Franchise firmaları ile Türk Emlak Şirketleri seçimde kozlarını paylaşacak Altın Emlak Harici diğer tüm Franchise veren Amerika Kökenli firmalar bir olup adaylarını çıkaracaklar bunun yanısıra Türk firmaları yine aynı şekilde parçalanarak bir araya gelip her bir kişi ve grup kendi adayını çıkaracak.


21. Emlak Komitesi Seçimleri çekişmeli geçeceği görünüyor şimiden kısacası Amerika ile Türkiye rekabet halinde olacak ve iyi olan kazancak diyebiliriz. Her aday kendince biz ve ekibimiz Emlak sektörüne kimlik kazandırcağız diyerek geliyorlar.
136 yıllık geçmişe sahip İstanbul Ticaret Odası Meslek Komiteleri seçimleri, 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezinin içerisinde bulunan 9, 10 ve 11 numaralı salonlarında yapılacak.
Oylar sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar kullanılabilecek. İstanbul Ticaret Odası’nda, 81 meslek grubunun seçimi için 154 sandık kurulu oluşturuldu. 248 meclis üyesinin görev yapacağı oda organ seçimlerine seçmen sıfatıyla iştirak edebilmek için, seçim tarihi itibariyle en az iki yıldır odaya kayıtlı olmak gerekiyor.

EMLAK CENNETİ İSTANBUL’DA SEKTÖRÜN GELECEĞİ OYLANACAK

Yaklaşan İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı her sektör kendi geleceğini belirleyecek.

Emlak sektörü de bu yaklaşan İstanbul Ticaret Odası Komiteleri seçiminde kendi geleceğini oylayacak.

Türkiye’de emlak denince akla gelen ilk şehir İstanbul... İstanbul gibi bir emlak cenneti, İTO seçimlerinde sektörde kendi geleceğini oylayacak.

Umuyoruz ki İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı her emlak şirketi oyunu kullanır ve İTO komitelerinde emlak sektörünün geleceği belirlenir.

EMLAK SEKTÖRÜNDE YAPACAK İŞ ÇOK VAR

Emlak cenneti İstanbul’da hem emlakçıların hem esnafın hem de halkın sesi dinlenerek emlak sektörünün İstanbul’daki gelişimini olumlu yönde etkileyecek adımlar atılır.