Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Kadınlar Günü Zirvesi’ gerçekleştirdi. Gaziantep Tuğcan Otel’de yapılan ‘Kadınlar Günü Zirvesi’ne REDSTONE Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yönetici Efsun Yazıcı Ennekavi, TGA Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy, Avukat-Yazar Cansen Erdoğan ve Ressam Nevin Keskin Dalyan konuşmacı olarak katıldı.

HER YÖNÜYLE KADINLAR KONUŞULDU

Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Beril Özlem Leylek, kendi alanında bir çok başarılı çalışmalara imza atmış iş kadınlarını, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Gaziantep’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek ‘’Böyle özel bir günde bizleri yalnız bırakmayan konuşmacılarımız her yönüyle kadını anlatacaklar. Kadına dair tüm konuların konuşulacağı Kadınlar Zirvesi’ne tün kadınlarımızı bekliyoruz. Kadınlar, siyasette, sporda, sanatla, eğitimde ve iş hayatında her geçen gün büyük başarılara imza artıyorlar. Burada bunları konuşacağız’’ dedi. Toplantıda konuşan REDSTONE Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektöründe kendi markasını yaratan ve bunu global olma iddiasıyla hayata geçiren ilk kadın girişimci olarak büyük bir gurur yaşadığını söyledi. Başaran sözlerini şöyle sürdürdü: “Şunu özellikle belirtmek isterim ki bu sektöre girdiğim ilk günden beri hep fark yaratmak ve ilklerin peşinde oldum. Asıl başarıyı da bu bakış açısının getirdiğine inanıyorum. Şimdi de REDSTONE’la Türkiye’den dünyaya açılan ilk gayrimenkul franchise markası olarak bir ilki başarıyoruz. Kadınların her sektörde fark yaratabileceğini ve erkeklerin hakim olduğu düşünülen alanlarda da söz sahibi olabildiğini,her geçen gün daha büyük başarılara imza atarak kanıtlamaya devam edeceğiz.”

MODERATÖRLÜĞÜNÜ GAGİKAD BAŞKANI DR. BERİL ÖZLEM LEYLEK YAPACAK

Kahvaltıyla başlayan programın açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek yaptı. ‘Kadınlar Günü Zirvesi’nde, REDSTONE Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yönetici Efsun Yazıcı Ennekavi, TGA Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy, Avukat-Yazar Cansen Erdoğan ve Ressam Nevin Keskin Dalyan, kadını ve kadının gücünü farklı perspektiflerle anlattılar. Program sonunda ise Ressam Nevin Keskin Dalyan’ın resim sergisi açıldı.