Gayrimenkulde bilgi ve verinin değerini öne çıkaran çalışmaları ve projeleriyle dikkat çeken Zingat.com, gayrimenkul sitelerinin bir araya geldiği dünyanın en seçkin konferansı olan Property Portal Watch'ta Türkiye'yi temsil edecek. Bu yıl 28 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 22'ncisi düzenlenecek olan etkinlikte, Zingat.com CTO'su ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek konuşmacı olarak yer alacak.

Mehmet Erkek, sektörün nabzını tutması ile öne çıkan Property Portal Watch'ta konuşmasını yapay zekânın gayrimenkul sektöründe kullanımı ve geliştirilmesi gereken stratejiler üzerine yapacak.

Her yıl gayrimenkul sektöründeki en yeni gelişmelerin takip edilmesini sağlayan ve network imkânı sunan bu etkinliğin sektör temsilcileri için son derece önemli olduğunu vurgulayan Erkek, “Böylesine prestijli bir konferansta Türkiye'yi Zingat.com adına temsil edeceğim. Dünyanın önde gelen yüzlerce gayrimenkul sitesinin üst düzey yöneticisine yapay zekâyı anlatmak bizim için son derece sevindirici. Konferansta yapacağım konuşmada, özellikle son yıllarda herkesin konuştuğu yapay zekânın gayrimenkul sektöründe nasıl bir rolü olduğunu ve yapay zekâ teknolojilerinde verinin önemini aktaracağım” dedi.