Bakanlık'tan ücretsiz maske ile ilgili son dakika haberi geldi. Türkiye'de artan corona virüs vaka sayısı nedeniyle alınan önlemler de genişletildi. Sokağa çıkma yasağı kapsamı genişletilirken, toplu taşıma ve marketlere maskesiz girmek yasaklandı.





EPTT AVM'den ücretsiz maske alımı yapılabileceği duyuruldu. Bu duyuru sonrası vatandaşlar 'EPTT AVM'den ücretsiz maske nasıl alınır?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Gerekli başvuru adımları tamamlandığı takdirde bütün vatandaşlar ihtiyaç duydukları yüz maskesini alabilecekler. İşte, Eptt AVM ücretsiz maske alımı başvurusu ile ilgili bilinmesi gerekenler...





Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından flaş bir hizmet uygulamaya alındı. Corona virüsü önlemleri çerçevesinde marketler ve toplu taşıma araçlarına maskesiz binmek yasaklanmıştı. Bu karar sonrası EPTT AVM aracılığı ile ücretsiz maske alımı hizmeti başlatıldı.





Bu kararın EPTT AVM internet sitesinde duyurulmasının ardından da maske almak isteyenler, Eptt AVM ücretsiz maske alımı başvurusu için gerekli işlemleri araştırmaya başladı. EPTT AVM ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili tüm detaylar ve vatandaşların izlemesi gereken adımlar haberimizde yer alıyor...





EPTT AVM'de yapılan duyuruya göre, başvuru formunu dolduran her vatandaş, 5 Adet 3 Katlı Cerrahi Maske temin edebilecek ve karşılığında hiçbir bedel ödemeyecek.





İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN DA PAYLAŞTI





İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, yeni uygulamaya ilişkin bilgileri içeren bir infografik paylaştı.