AREV Okulları; geleceği inşa etmeye, okul öncesi eğitim programı ile başlar.


2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık yapan Arev Okulları bu dönem için çok uygun fiyatla öğrenci alacak ve fiyatlar netleştiğinde sizlerle bunu paylaşacağız.

Okul öncesi eğitimin; her çocuğun kendi içinde sahip olduğu bilişsel ve sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri için çocukların kendilerini rahat ve ev sıcaklığında hissedebilecekleri ortamlarda gerçekleşmesi gerekir.

AREV Okulları, ilkokullarında; teknoloji kuşağı çocuklara doğru eğitimler verebilmek adına; teknolojik ekipmanları ile süreç ve sonuç odaklı olarak, eğitim vermeyi planlarken; ruhsuz bir teknolojik nesil yerine; ahlaki davranışların ve karakter gelişiminin de yeni teknolojiyle paralel özellikte olmasını amaçlar.

Akademik başarıdan önceki son durak…

AREV Okulları, anlayış olarak üniversiteler tarafından öğrencilerini tercih eden değil tercih edilen birer birey haline getirmeyi amaçlar. Dönem içerisinde ki üniversite tanıtım gezileri ile sınava girmeden önce öğrencinin gitmek istediği okulu belirlemesini, hazırlıklarına ve çalışmasına, hedefine göre planlı ve programlı devam etmesini sağlar.



Eğitim-Öğretim sürecinin temel geçiş dönemini kapsayan ilköğretimin ikinci kademesi olan ortaokul bölümümüzü, öğrencilerimiz için tüm detayları düşünerek programladık.

Vehbi Orakçı AREV OKULLARI Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Aras Marmara Eğitim ve Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı

AREV Okulları olarak, öğrencilerimizin sağlıklı bir gelişim göstermeleri amacıyla edindirilmesi planlanan kazanımları doğrudan akademik başarının sağlanması ile ilişkilendirerek, bu süreci birlikte değerlendirerek yürütmeyi amaçladık.