Türkiye'nin önde gelen markalarına hizmet veren ‘İletişim Media’ büyümeye devam ediyor. İletişim Media, son olarak Akman Holding bünyesinde faaliyet gösteren gıda ve içecek markalarının iletişim danışmanı oldu.


Türkiye ekonomisine katkı sağlayan önemli şirket ve kurumlara güçlü kadrosuyla iletişim danışmanlığı hizmeti veren ‘İletişim Media’ büyümesini sürdürüyor.

2006 yılından beri iletişim sektöründe 100’den fazla saygın marka ve kuruma hizmet vermiş olan İletişim Media, şimdi de Akman Holding’in Ersu, Golden Meyve Suyu, Akplast, Morello, Aksu ve İvriz Su markaları için stratejik danışmanlık, kurumsal itibar yönetimi ve pazarlamaya yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti verecek. Bu markaların iletişim çalışmalarını yöneterek iletişim stratejisinin oluşturulması, planlanması gibi alanlarda yol haritasını belirleyecek.

Kısa bir süre önce Omran Holding, Toros Holding, Gülhan İnşaat ve İkiel Grup halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı alanında İletişim Media ile el sıkışmıştı. İletişim Media'nın hizmet verdiği diğer markalar arasında Özyurtlar Holding, Bahaş Holding, Kar Group, Samm Developments, Yapıen İnşaat, İnsay Yapı, Cihan İnşaat, 216 Yapı ve Denge Yapı da bulunuyor.

İletişim Media, kısa zaman önce satış ve koçluk eğitimi alanında uzman marka ‘Performans Eğitim ve Koçluk Hizmetleri’yle de bugüne kadar edindiği tecrübe ve bilgi birikimini buluşturarak yeni bir iş birliğine daha adım atmıştı.

 

www.iletisimmedia.com