Her zevke uygun tasarımlarla yaşam alanlarına zarafet ve rahatlık kazandıran Kilim Mobilya; Natura Koltuk Takımı’yla geçmişi bugüne taşıyor. Takımın oval hatları ve yumuşak tuşeye sahip toprak tonlarındaki kumaşı, doğanın rahatlatan atmosferini günün her anında kullanıcısıyla buluşturup yorgunluğu huzura dönüştürüyor. 

Günümüz trendlerine uygun tasarıma sahip ürünlerle yaşam alanlarını zenginleştiren Kilim Mobilya; Natura Koltuk Takımı’nın duruşuyla ahşabın yıllardır değişmeyen şıklığını kullanıcısının zevkleriyle bütünleştiriyor. Hem rahat bir koltuk hem de vücudu dinlendiren bir yatak formuna dönüşebilen Natura, yüksek ayakları sayesinde ihtişamını göstermede cesur davranıyor.

Toprak tonlarıyla rahatlık hissine yeni bir yorum.

Üçlü koltuk ve berjerden oluşan Natura Koltuk Takımı, geçmişten bu yana doğal ve sıcak ortamlarla özdeşleştirilen ahşabın etkisini, oval hatları ve yumuşak tuşeye sahip toprak tonlarındaki kumaşı ile tamamlıyor. Yarattığı samimi yaşam alanı sayesinde günün her anını keyfe dönüştüren takım, geniş ve rahat oturum alanının yanı sıra geriye doğru açılan sırt mekanizmasıyla yatağa da dönüşebiliyor. Natura’nın sıcak tonlardaki silinebilir örme kumaşları, odaya dinlendirici bir etki katarken için alt çerçevesiyle bütünleşen ahşap ayaklarının yüksek formu temizlik konusunda da kolaylık sağlıyor.