İnşaat ve gayrimenkul sektöründe konut fiyat artışları, kiralarda yaşanan fahiş zamlar sonrasında gözlerin çevrildiği sektörün önemli isimleri yeni projelerin startını vermeye başlıyor. Bu kapsamda İzmir'de markalı ve lüks konut projelerini hayata geçiren dev markalardan biri olan Folkart Yapı, Nefes İstanbul projesini tanıtıyor.

İzmir ve bölgesinde markalı konut alanında önemli projelere imza atan Folkart Yapı, İstanbul'a Nefes verecek yeni projesi için geri sayıma başladı. Folkart Nefes İstanbul projesi Ekim ayında alıcısının beğenisine sunulacak.

Lansman için geri sayım sürerken, sektörde hareketliliğin başlangıcı olabilecek sinyaller gelmeye devam ediyor. Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul’da hayata geçirdiği ilk projesi "Nefes İstanbul’un" basın lansmanı, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın sunumuyla Ekim ayında gerçekleştirilecek. Bugüne kadar İzmir'de birbirinden özel markalı konut projelerini hayata geçiren Folkart, İstanbul'a Nefes verecek dev projesini yatırımcısının ve alıcısının beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

FOLKART NEFES İSTANBUL PROJESİ NEREDE YÜKSELECEK?

Sektörün önemli isimleri tarafından merakla beklenen Folkart'ın ilk İstanbul projesi olacak Nefes İstanbul nerede sorusu sorulmaya başlandı. Markalı konut üreticisi Folkart Yapı tarafından hayata geçirilecek ilk İstanbul projesi için Büyükçekmece ilçesinde manzaralı bir alan seçildiği gelen bilgiler arasında. Folkart Nefes İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilecek.

NEFES İSTANBUL FİYATLARI KAÇ LİRADAN BAŞLIYOR?

Konut fiyatlarının yükselerek devam etti son yıllarda, özellikle İzmir'e kazandırdığı lüks projeler ile tanınan dev firma, lansman öncesi fiyat konusunda bir bilgi vermedi. Ancak, lansman ile birlikte Büyükçekmece'de konumlanacak Nefes İstanbul konut projesine dair ayrıntılar netleşmiş olacak.

İZMİR PROJELERİ YOK SATIYOR!

Folkart Yapı, İzmir kökenli bir inşaat firması. Çok sayıda önemli markalı konut projesini hayata geçiren şirket, Folkart Towers, Folkart Yaka Evleri, Folkart Ardıç Çeşme, Folkart Ilıca Çeşme, Folkart Life Bornova, Folkart Paşalimanı Çeşme, Folkart Mavişehir İzmir, Folkart Narlıdere, Folkart Blu Çeşme, Folkart Time, Folkart In City ve Folkart Hills Çeşme gibi bilindik projelere imza attı.

*Tarih: 14 Ekim 2021 / Perşembe

*Yer: Folkart Nefes İstanbul Tanıtım Ofisi

*Adres:Karaağaç Mah. Sırtköy Bulvarı Org. İzzettin Aksalur Cad. Hisar Evleri Yanı, Büyükçekmece/İstanbul