Son olarak CarrefourSA Bursa AVM ve Kocaeli Symbol AVM’de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, İstanbul’da Vega İstanbul AVM ve Çamsan Park’ta, Sakarya’da Cadde 54’te yeni mağazalarını hizmete sunmaya hazırlanıyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü Evidea müşterileriyle buluşacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açacak.

2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. Evidea’nın yeni mağazası, 25 Eylül Cuma günü Vega İstanbul AVM’de hizmete girecek. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54 mağazaları da yakında Evidea müşterileriyle buluşacak.

“Burada her şey evim için” diyenlerin buluşma noktası Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen tedbirleriyle müşterilerine alışverişin güvenli ve keyifli halini sunuyor. 6 yıl içinde 110 mağaza açmayı planlayan Evidea, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak ortalama 1600 m2 büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Evidea’nın şube açılışları 2020 yılı boyunca Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde devam edecek.