Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte havalar ısınıyor. Yemekler ve sohbetler de bahçe, balkon ya da teraslara taşınıyor. Kelebek Mobilya’nın tek ve çift kişilik salıncakları, bahçe oturma setleri ve masa takımlarından oluşan sekiz farklı ürünle hazırladığı Kelebek Garden koleksiyonu, açık alanları yeni yaşam alanlarına dönüştürüyor. 

Çift kişilik seçeneğiyle paylaşmayı sevenlere alternatif sunuyor

Modern tasarımıyla bahçe, balkon ve açık alanların havasını değiştiren tek ve kişilik salıncak Sally, oval tasarımı ile konforlu bir kullanım sunuyor. Aşınma, güneş ışınları ve darbelere karşı son derece dayanıklı rattan malzeme ile sepet kurgusunda şekillenen Sally, ahşap tonlarıyla da doğallığa çağırışımda bulunuyor. Oturma alanlarında kullanılan minderlerle konforun artırıldığı salıncak, portatif yapısıyla da istenen her yere kolayca taşınabiliyor. Destek çubuğuna bağlı zincir ise klasik salıncaklara kıyasla her yöne hareket kabiliyeti sunuyor. Özgürlüğüne ve bireyselliğine önem verenler için tasarlanan salıncak çift kişilik seçeneğiyle de paylaşmayı sevenlere alternatif sunuyor. Açık tonlarıyla en dekoratif bahçe ve balkonlara kolayca uyum sağlayan çift kişilik salıncak Sally, kıvrımlı çizgileri ve rahat minderleriyle de açık alanlara konfor ve şıklık getiriyor. Güneş ışınlarına dayanıklı, haşere ve mantar tutmayan, yıkanabilir, aşınmaya karşı dayanıklı yapısıyla bahçenizde uzun süre kullanabilirsiniz.

Yuvarlak ve keskin hatların buluştuğu tasarımla hayat buluyor

Klasik mobilyaların izlerini taşıyan Mony Rattan Bahçe Oturma Seti, iki adet tek kişilik bir adet çift kişilik koltuğu ve yüksek sehpası ile oturma gruplarını açık alanlara taşıyor. El işçiliğiyle örülen rattan ile şekillenen oturma seti, yuvarlak ve keskin hatların buluştuğu bir tasarımla hayat buluyor. Açık tonda renklere sahip minderleri ile yaz renklerini üzerinde taşıyan takım, güçlü alüminyum iskeletiyle de uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Bahar ve yaz aylarının tüm zorlayıcı hava şartlarına karşı koyabilen oturma seti, kolayca yıkanarak yeni sezona hazırlanabiliyor.     

En kalabalık ailelerin ihtiyacını karşılıyor 

El işçiliği örgü ile üretilen Talia Rattan Bahçe Oturma Seti, iki adet tek kişilik bir adet çift kişilik koltuğuyla en kalabalık ailelerin ihtiyacını dahi karşılıyor. Tüm dış mekanlarda kullanıma uygun olacak şekilde üretilen oturma seti, gri minderleri ve açık kahve tonlarıyla yaz aylarına kolayca uyum sağlıyor. Kare formlardaki minderler, su itici özelliğiyle de ani bastıran yaz yağmurlarını sorun olmaktan çıkarıyor. Alüminyum iskeleti ve rattan örgüleriyle uzun yıllar sorunsuz bir kullanım için tasarlanan oturma setinin en önemli parçası ise en lezzetli ikramların sergileneceği sehpası oluyor. Temperli camı ile bahçe mobilyalarının kalitesini de beklentinin üzerine çıkaran sehpa, raf detayıyla da fonksiyonelliğini ortaya koyuyor. Renkleri, çizgileri ve kalitesiyle takımla uyum içinde bulunan  sehpa, oturma setinin işlevselliğinin daha da artırılmasına katkıda bulunuyor. 

Beklentiyi yukarı çekiyor

Keskin hatları ile dikkat çeken Pera Rattan Bahçe Masa Takımı, tasarımıyla bahçe mobilyalarındaki beklentiyi yukarı çekiyor. Üç kişilik bir koltuk, iki adet tekli koltuk ve masadan oluşan takım, tasarımının yanı sıra çift renkli el işçiliği örgüleriyle de beğeni topluyor. Kolçaklarından ayaklarına kadar tüm ince detayların düşünüldüğü masa takımında, gri minderler ise kalite bütünlüğünü tamamlıyor. Sırt minderlerine işlenen düğme detayları ise takımda ince detaylara verilen önemi tekrar gözler önüne seriyor.  Balkonlardan teras ve bahçelere kadar açık alanların olmazsa olmazına dönüşecek takım, camlı masasıyla da en şık akşamlara eşlik edecek. 

Kelebek Mobilya kalitesinin tüm detaylarını derinden hissettiriyor

Masa ve altı adet sandalyeden oluşan Vendy Rattan Bahçe Masa Takımı, bahçe ve balkonundaki sınırlı alanı en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. El işçiliğiyle örülen takım, açık alanlarda toza, kire ve zorlu hava şartlarına karşın sağlamlığını kaybetmiyor. Temperli cam masanın etrafında şekillenen takım, işlevselliği önceliğe alanlar için en iyi alternatif oluyor. 

Bahçe mobilyalarındaki algıyı baştan aşağı değiştiriyor

Kelebek Mobilya’nın zamansız tasarım anlayışının izlerinin fazlasıyla yer aldığı Lounge Metal Bahçe Masa Takımı, bahçe mobilyalarındaki klasik tasarımın sınırlarını tümüyle ortadan kaldırıyor. Ağaç, metal ve kumaşın eşsiz uyumuyla spor çizgilerle hayat bulan takım, bahçe mobilyalarındaki kalite ve tasarım algısını baştan aşağı değiştiriyor. Renkleri, çizgileri, detayları ve kalitesiyle son derece özgün bir ev mobilyasını andıran masa takımı, şık görüntüsünü metal masasıyla tamamlıyor. İroko ağacı sıcaklığının siyah metal ile verildiği masa takımı, antrasit minderleriyle de konforun tüm detaylarını tamamlıyor. Linda ise metal ve İroko ağacının uyumunu taşıyan bir diğer model, sade ve şık görünümü ile ev rahatlığı ve şıklığını isteyenler; 2+1+1 ve sehpa kombini ile lüksün, kalite ve sadelikle yorumlandığı bir başyapıtla açık alan dekorasyonuna ait tüm sorularına cevap buluyor.