52 yıldır gerçekleştirdiği birçok ilk ve sunduğu yüksek standartlar ile Türkiye inşaat sektörüne öncülük eden ve referans çizgisi oluşturan MESA, EMEA bölgesinin en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul 2021’de sektörünün öncü markalarından biri olarak yer aldı. 

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ile Fütürist Ufuk Tarhan, Brand Week İstanbul 2021 kapsamında düzenlenen “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” konulu panelde bir araya geldi. Panelde, geçmişten bugüne değişen insan, ihtiyaçlar ve ev anlayışı masaya yatırıldı; yapılan araştırma verileri paylaşıldı.

İnsanın esas evinin yerküre olduğunu vurgulayan Fütürist Ufuk Tarhan “Barındığımız yerler çağlar boyunca değişen demografik yapımız ve ihtiyaçlarımızla birlikte şekilleniyor. Bundan sonra da değişimi etkileyecek unsurlar bunlar olacak. Artık sürdürülebilir evler isteyeceğiz. Evimiz ve hayatımızda bize yardımcı olmasını ilettiğimiz insansılarla beraber yaşayacağız. 21. yüzyılda evimiz genel olarak eklektik ve oksimoron barınma alanları olacak.” dedi.

20’nci yüzyıl mimarlık tarihinden notlar paylaşan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA’nın ve sektörün geçmişten bugüne tasarım, üretim, pazarlama ve kullanım alanlarında yaşadığı dönüşümü anlattı. Mert Boysanoğlu “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor. Ancak ev ile ilgili en önemli şey hala aidiyet hissi. Özetle diyebiliriz ki yeni dönemde insanların mutlu olabilmesi için evimiz kendimizi ait hissettiğimiz, barınabildiğimiz, elektriği ve interneti olan herhangi bir yer olabilir.” şeklinde konuştu.