Kentsel dönüşüm sürecini daha iyi anlatmak amacıyla yolaçıkan ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinin kentsel dönüşüm konusunu tüm detaylarıyla masaya yatıracağı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bu yıl beşinci kez düzenleniyor.

Kongrede Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri konuşmacı ve konuk olarak yer alacak.

 

Bu yıl ‘Kentsel Strateji Doğrultusunda Akıllı Şehirler ve Binalar’ temasıyla gerçekleştirilecek olan kongrede; sektörel STK’lar açısından kentsel dönüşümün geleceği, kentsel stratejinin ve entegrasyonun kentsel dönüşüm süreci için önemi, kentsel dönüşümün gayrimenkul sektörü açısından geleceği, kentsel dönüşüm sürecinin bileşenleri, kentsel dönüşümün sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik boyutu gibi konular beş farklı oturumda işlenecek.

 

Bu yıl kongrede bir ilke imza atılarak “Kentsel Stratejiyi Geliştirme” çerçevesinde belediyelere ve gayrimenkul geliştirici inşaat firmalarına teşvik ödülleri de verilecek.

 

Management Plus tarafından gerçekleştirilecek olan “5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde basın mensupları tarafından izlenerek kaleme alınacaktır.

 

Program

Tarih                : 22 Şubat 2018, Perşembe

Saat                 : 09:30 - 19:00

Yer                  : Swiss Otel/İstanbul