İnşaat sektörünün herhangi bir alanında aktif olan şirketlere ve bireylere ihtiyaç duydukları tüm süreçlerde hizmet sunan iş ve kariyer platformu Workindo’nun düzenlediği “İnşaat Sektörü Buluşmaları” adlı etkinlik dizisi devam ediyor. Etkinlik dizisinin dördüncü buluşması sektörün önemli isimlerini ağırlayacak. 31 Mart Perşembe günü saat 14:00’da başlayacak “İnşaat Sektöründe Yakın Gelecek: 2040” başlıklı online buluşmada; robotik sistemler, yeni teknolojiler, yeni nesil iş ve yönetim süreçleri, yeni trendler gibi inşaat sektörünün yakın geleceğini şekillendirecek dinamikler konuşulacak ve sektörün geleceğine dair öngörüler paylaşılacak.

İnşaat sektörü problemlerine ve ihtiyaç alanlarına teknolojiyi kullanarak çözümler sunan Workindo’nun düzenlediği dördüncü buluşmanın moderatörlüğünü Dijital Dönüşüm Danışmanı Murat Erdör yapacak. Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platformu Başkanı Murat İşçi ve Forta İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Erhan Talu sektörün yakın geleceğiyle ilgili merak edilenleri aktaracak ve izleyicilerden gelecek soruları yanıtlayacak.

Katılımın “ücretsiz” olacağı “İnşaat Sektöründe Yakın Gelecek: 2040” adlı buluşma https://youtu.be/W7zSMj5n3XM linkinden izlenebilecek.