Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olduğu için bireysel kullanıcıların ve gayrimenkul danışmanlarının referans noktası konumunda bulunan Endeksa, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla, uzun süredir düzenlemekte olduğu eğitimleri Endeksa Masters adı altında toplayarak yaygınlaştırıyor. İlki 16 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören eğitimin üçüncüsü 15 Mart’ta İzmir’de gerçekleştirilecek. 

Endeksa Masters’ın amacı, alanında en iyi eğitmenlerle, tüm danışmanlara açık bağımsız eğitimleri artırmak ve aynı zamanda Endeksa üyesi binlerce gayrimenkul danışmanının Endeksa yeteneklerini ileri seviyede kullanmalarını sağlamak. Bu kapsamda, Endeksa Masters, emlak danışmanlarına Kürşat Tuncel’in “Emlak Danışmanının 365 Günü” adlı yeni kitabı ile 120 dakikalık yıllık hedeflerin belirlenmesi ve 365 günlük programın nasıl uygulanması gerektiğine ilişkin eğitimi ücretsiz olarak sunuyor.

15 Mart Salı günü saat 14:00’te Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı’da sınırlı kontenjan ile yapılacak eğitimde katılımcılara “Emlak Danışmanının 365 Günü” kitabı ücretsiz olarak hediye edilecek. 

Katılmak için kayıt olmanız yeterli: https://endeksa.club/masters