FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış olarak; konsept, dizayn ve markasına imza attığımız Bomonti The House Residence ve The House Hotel projesini yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirdik ve sizleri uzun zaman olmasına rağmen projemizde ağırlayamadık. 





FYP olarak pek çok lokasyon ve proje arasında mahalle duygusunu koruyan merkez noktadaki bölgelere ve bu lokasyonlara değer katan projelere ayrı özen gösteriyoruz. Bu yüzden merkezi lokasyonda hayat bulan projelerimizde ki bu duyguyu size de hissettirmek istiyoruz. 





Bu yüzden 2019 yılının yeni açılımlar, yeni heyecanlar ve yeni girişimlerini konuşurken sizi, Bomonti The House Residence projemizde, kahvaltıda ağırlamak istiyoruz. 





Son zamanların en dikkat çekici lokasyonlarından Bomonti’yi birlikte deneyimledikten sonra, bir diğer projemizin yer aldığı, Galatasaray ile Galataport arasında yer alan sanat galerileri, restaurantlar, kafeler, oteller, sokak mağazaları ve yürüyüş alanları ile sıra dışı bir mahalle olan Tomtom'da bir geziye davet etmek istiyoruz. Tomtom’da yer alan güzellikleri birlikte deneyimlerken Tomtom Corners projemizin de detaylarını bir öğle yemeğinde sizlerle paylaşmak istiyoruz. 





FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ev sahipliğinde, Bomonti’de Yenigün İnşaat üst yönetimi ve TomTom’da ise Krea Gayrimenkul üst yönetimi ile buluşmak için sizi de davetimize bekliyoruz… 





Saygılarımızla,





Füsun Yılmaz Phillipson 





Tarih :  21 Şubat 2019, Perşembe





Buluşma Yeri: Bomonti The House Residence





Adres: Cumhuriyet Mah. Düzoğlu Sok. No:2 34380 Bomonti - Şişli





Program (10:00 – 13:00)