Enerji sektörü yılın son büyük buluşması olan Power-Gen International 2018 Fuarı’na hazırlanıyor. Enerji ve elektrik alanında sektörün en büyük organizasyonlarından biri olan Power–Gen Fuarı 4 - 6 Aralık 2018 tarihlerinde Orlando’da düzenleniyor. İhracat ağında önemli bir yer tutan ABD pazarından daha fazla pay almak isteyen Teksan Jeneratör, UL sertifikalı ürünleriyle fuarın en iddialı firmaları arasında yer alıyor.


Enerji alanında en son teknolojilerin tanıtıldığı ve sektörün önemli oyuncularının yer aldığı Power-Gen Fuarı bu yıl da enerji sektörünün nabzını tutacak. 4 - 6 Aralık 2018 tarihlerinde Orlando’da gerçekleşecek dünyanın en önemli güç ve enerji fuarlarından Power-Gen Fuarı, sektörün dev firmalarına ev sahipliği yapacak.

Dünyanın pek çok bölgesinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturacak Power-Gen Fuarı’nda Türk enerji sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile çeyrek asırdır hizmet veren Teksan Jeneratör, UL sertifikalı çözümleri ile yer alacak.

Enerji çözümleri ile Amerika’da pek çok projenin kesintisiz enerjisini sağlayan Teksan, bu pazardan aldığı payı artırmaya odaklandı. Uluslararası standartlara uygun kaliteli üretim anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile tercih edilen Teksan, bu yıl içerisinde aldığı ABD’nin CE sertifikası olarak tanımlanabilecek UL sertifikalı ürünleriyle ABD ve Kanada pazarlarında daha etkin olmayı hedefliyor.