Emlak dikeyinde ilan sayısı kapsamında lider emlak platformu Emlakjet, emlak sektörünün önde gelen kurumlarıyla, kalite ve hizmet standartlarının yükseltilmesi için iş birliğine devam ediyor. TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) ile ilk iş birliğine 2019 yılında imza atan Emlakjet, yeni dönemde de sektörü geliştirmek adına desteklerine devam ediyor.

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik yayınlanmasından sonra bu alanda sektörün en önemli güçlerinden olan TÜGEM ile sektörün bilinçlenmesi konusunda iş birliğine devam eden Emlakjet, TÜGEM ile yeni bir anlaşmaya daha imza atılmasının sektör adına çok önemli olduğuna inanıyor. İmzalanan anlaşma dahilinde TÜGEM üyelerine avantajlar sağlanacak. İş birliğinin ilk adımı Çetin Yılmaz ile “Uzaktan Liderlik ve Takım Olmak” konularındaki konferansıyla başlayacak. 

Pandemi sürecinde TÜGEM üyelerine avantajlar sunduğumuz için son derece mutluyuz

İş birliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Emlakjet Ceo’su Tolga İdikat , “Emlakjet olarak büyük bir motivasyonla ve sahadaki ekiplerimizin gücüyle hızla büyüdüğümüz ve üye gayrimenkul ofislerimizle beraber Emlakjet ailemizi genişlettiğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte gayrimenkul sektörünün gelişmesini, aynı zamanda pandemi sürecinde TÜGEM üyelerine avantajlar sunduğumuz için son derece mutluyuz Sektörün gelişmesi ve Taşınmaz Ticaret yönetmeliğin uygulama sürecini hızlandırmak adına Emlakjet üyelerimize MYK sınavına giriş hakkını ve zorunlu 120 saatlik TTY eğitimini sağlıyoruz. Bugüne kadar üç bine yakın üyemize MYK sınavı hakkı kazandırdık, sürecimiz aynı şekilde devam ediyor. Aynı vizyonu taşıdığımız TÜGEM ile iki yıl önce başladığımız iş ortaklığımızı her sene yenilikler ekleyerek devam ettirmek amacındayız. Yeni dönem iş birliğimizin de bütün TÜGEM üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Emlakjet ile sektöre değer katmaya devam edeceğiz

Emlakjet ile yapılan yeni iş birliğiyle ilişkin açıklamalarda bulunan TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan , “TÜGEM, gayrimenkul danışmanlığı mesleğine değer katmak amacıyla vizyoner girişimciler tarafından altı yıl önce kurulan bir dernek. İlk günkü heyecan ve stratejimizle yeni iş birliği oluşturmaya devam ediyoruz. Emlakjet’in de aynı vizyonla yanımızda yer almasından çok mutluyuz. Emlak işletmeleri kapanma sürecinde yaşadıkları mağduriyet devam ederken, üyelerimize sağlanacak destek ve avantajlar bu süreci atlatmakta önemli bir adım olacaktır. Sektörün gelişmesi ve yetki belgelerinin alınması konusunda ortak hedefte olduğumuz iş ortağımız olan Emlakjet ile yeni iş birliklerine devam etmek istiyoruz” dedi