Pandeminin etkisinin azalması ile tatilciler yaz tatilini dolu dolu yaşamak için hazırlıklara başladı. Son iki yılda değişen tatil alışkanlıkları konaklama yöntemlerinde de kendisini gösteriyor. Günlük veya aylık kiralanabilen villalar daha izole ve sakin bir tatil için büyük avantajlar sunuyor.

Özelikle Ege ve Antalya bölgelerinde, yerli ve yabancı turistler tarafından kiralık villalara yoğun bir ilgi olduğunun altını çizen Erler Turizm Genel Müdürü Berna Müldür, “Pandemi birçok rutinimizi değiştirdiği gibi tatil anlayışımıza da etki etti. Yerli-yabancı tüm tatilciler kalabalık ve sıkışık ortamlara mesafeli yaklaşıyor. Tatil için daha izole, ferah ve kendi imkanları iyi olan yaşam alanlarına ilgi büyük. Özellikle bizim de projelerimizin yer aldığı Antalya-Kemer bölgesinde kiralık villa konsepti tatilcilerin en gözde tercihi.

Aile veya arkadaş grupları gözden ve şehrin gürültüsünden uzak lokasyondaki villları günlük ya da aylık olarak kiralıyor. Böylece sakin, güvenli, ferah bir yaz tatili ile tüm yılın yorgunluğunu kaliteli bir şekilde atma imkanı buluyor. Örneğin; Villa Erler projemiz mavi ve yeşil ile bütünleşen özel lokasyonu, modern ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilen mimarisi, Amerikan mutfak, salon, üst katlarında yer alan 6 adet geniş yatak odası, 4 adet banyosu, ebeveyn odalarının birinde yer alan jakuzisi ile hayallerin ötesinde bir tatil vaat ediyor.

Bu kategoride bölgenin en çok tercih edilen villaları arasında yer alıyor. Betonların ve kalabalık grupların arasında tatilden yorularak dönmek istemeyenler ailece ya da arkadaşlarıyla villa kiralayarak makul bütçelerle keyifli bir tatil yapabiliyor.” dedi