Güvenli turizm sertifikasına sahip olan ve sosyal mesafe ve temizlik protokolleri ile virüs riskini minimuma indirmeyi hedefleyen The Bodrum EDITION’da Perulu şef Diego Muñoz’un önderliğini yaptığı, Akdeniz bölgesinin zenginliğinden ilham alan, rahat ama şık restoran Morena’nın yenilenen menüsü Ekim ayında da misafirlerine birbirinden lezzetli tatlar sunmaya devam edecek.

Güneşin ve denizin tadını çıkarırken alışveriş yapmak isteyenler içinse Beach Club’da bulunan Pop-Up mağazalar farklı tarzlar için farklı alternatifler sunuyor.

Misafirler Türkiye’deki ilk mağazasını The Bodrum EDITION’da açan Antik Maya kültüründen ilham alan Meksika merkezli CARAVANA; zarif formları etkileyici tasarımlarla bir araya getiren lüks plaj giyim markası Haremlique à la mer; İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins ve Dünyanın ilk tılsım mücevher markası olan Bee Goddess’ın en yeni koleksiyonlarına ulaşabilecekler.

Otelin tasarımında infinity havuz ve bahçe lounge’larının yanı sıra içerisinde Türk Hamamı, spor salonu ve özel bungalovlara sahip olan ve benzersiz bir beach club sunan sanat eseri niteliğinde bir spa deneyimi de bulunuyor. Otelin eşsiz yemek ve içki deneyimi kapsamında, 2 adet bar, koya bakan gurme bir barbekü, gece kulubü ve günlük lezzetler sunan alternatifler bulunuyor. Otelde yer alan 1200 metrekarelik açık ve kapalı etkinlik alanları ise toplantı stüdyoları, toplantı odaları ve bir adet balo salonundan oluşuyor.