Özgün mimarisi, sosyal alanları ve alışveriş noktalarıyla fark yaratan projede yer alan ve 166 m2 olan 4+1 daire, 28 m2’lik terasıyla dikkat çekiyor. 214 m2’ye sahip ve 238 m2 bahçe + terası bulunan bahçe dubleksi ise geniş yüz ölçümü, bahçe ve teras alanları ve rezidans sahiplerine özel plajıyla ayrıcalıklı yaşam sunuyor. Çevresel ilkim şartlarına uygun bitki türlerinin yer aldığı bahçesi sayesinde güne pozitif başlamaya olanak sunan bahçe dubleksleri yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. 

Çeşme Ilıca Plajı’nın büyüleyici atmosferinde ayrıcalıklı yaşam deneyimi sunan Swissôtel Residences Çeşme, 4+1  daire ve bahçe dubleksleriyle yaşam alanlarına keyif ve konfor getiriyor. Turkuaz rengi denizi, altın sarısı kumsalı ve Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Ilıca plajında yer alan daireler ve bahçe dubleksleri; şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, hayata renk katan eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanlarıyla hayata dahil tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılıyor.

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissôtel Residences Çeşme’den ev sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, tüm dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar birçok avantajdan yararlanabiliyor. Global avantajlara ek olarak Swissôtel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan faydalanabiliyor. 

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla birlikte denize sıfır konumdaki proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi oluyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda sadece Swissôtel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları ev sahipleri kendileri gerçekleştirebiliyor. Swissôtel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda daire dekorasyonunun Swissôtel standardında olması bekleniyor.