Yeşil ve mavinin göz alabildiğine uzandığı, orman ve göl manzarası ile kendi içinize yolculuk ettiğiniz, birbirinden farklı masajlar ve bakımlarla yenilendiğiniz bir tatil…

Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa’sı Richmond Nua, farklı su terapileri, sağlıklı menüler, uzman terapistler ve sürekli yenilenen kişiye özel programlar ile size, en iyi halinizle buluştuğunuz bir Spa deneyimi sunuyor.

Avrupa’nın en donanımlı Spa alanı ve uluslararası alanda aldığı pek çok prestijli ödülle “Destinasyon Spa” kavramının geliştiricisi olmaya devam eden Richmond Nua, İstanbul'a kısa sürüş mesafesinde sizleri eşsiz bir atmosfere davet ediyor.

Konaklama

Richmond Nua’nın misafirlerinin benliğine seslenen hizmet anlayışı, farklı ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanmış odalarının konforu ve zarafeti ile tamamlanıyor. 20’si Suite, 14’ü Deluxe, 97’si Superior toplam 131 seçkin odanın tamamı, ev keyfinin bir adım ötesini, SPA rahatlığı ile birleştirerek konuklarının ruhsal ve bedensel uyuma kavuşmalarına destek oluyor.

Wellness & Spa

SPA'nın kökeni Latince'den gelir ve "SANUS PER AQUA" sudan gelen sağlık anlamı taşır. SPA'nın benzersiz konsepti dünyadaki farklı bölgelerin iyi hissettirme metotlarını bir araya getirir. Sizi Avrupa, Amerika ve Asya'yı kapsayan bir yolculuğa çıkarırken sağlık, zindelik, estetik ve güzelliğin suyun iyileştirici gücüyle geri kazanılmasını sağlar. Siz de, Avrupa'nın en donanımlı Spa’sında vücut, zihin ve ruh dengeniz için bir maceraya çıkmaya hazır olun.

ADRES: Rüstempaşa Mah. Kumbaz Cad. No.8 54600 Sapanca / Sakarya Türkiye

Tel: 90 264 582 21 00

[email protected]