Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya üretimi yapan Hotelya, 69 ülkede 300’den fazla otel ile faaliyet gösteren ve dünyanın en önemli üst segment otel markalarından biri olan Radisson Blu’nun Trabzon’daki ilk oteline yüzlerce farklı ürünüyle damgasını vurdu. 





Küresel otel zinciri Radisson Blu, Trabzon’da inşa ettiği yeni otelinin genel mekânlar ve odalarında bulunan hareketli mobilyalar için gerek yurt içi gerekse yurt dışında birçok prestijli projede imzası olan Hotelya’yı tercih etti. Trabzon’un tarihi merkezi Boztepe'de açılan ve 162 odanın yer aldığı otel, Radisson'un Türkiye'deki 21. oteli olma özelliğini taşıyor. Otelin mobilya dekorasyonu için yaklaşık 90 farklı ürün tipinden, toplamda 1900’e yakın ürün Hotelya tarafından üretildi.





 





Radisson Blu Trabzon projesi




Konsepte uygun tasarımlar hayata geçti





Radisson Blu Trabzon projesinde, otel zincirinin dekorasyon anlayışına uygun özgün, yaratıcı ve ilgi çekici tasarımlara yer verildi. İskandinav sadeliği ve tarzının harmanlandığı projede; ahşaptan mermere, camdan metale kadar birçok farklı materyal ayrı ayrı veya bir arada kullanılarak çarpıcı tasarımlar ortaya çıkarıldı. 





Yeni projelerle büyümemize devam edeceğiz





Bugüne kadar Radisson Blu markası altında gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarılı işlere imza attıklarını belirten Hotelya Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Yüksek Mimar Zümrüt Doyran; “Yurt içinde Radisson Blu Kayseri ve Park Inn by Radisson Samsun yurt dışında ise Radisson Blu Gürcistan ve Dakar bizim için önemli referanslar oldu. Şimdi de bu küresel otel zincirinin Trabzon’daki projesinde tasarımlarımızı hayata geçirdik. Kalitesiyle bilinen, referanslarıyla tanınan bir firma olarak bu projede yer almaktan gurur duyuyoruz. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeni projelerle büyümemize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.





HYPERLINK "http://www.hotelya.com.tr"www.hotelya.com.tr