Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü'nde konumlanan, dünyanın en prestijli ödüllerinden A'Design Awards Gümüş ödülüne sahip olan Le Meridien Bodrum Beach Resort, birçok farklı çeşit bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş muhteşem doğal güzellikleri ve Bodrum'un en iyi kumsallarından olan The Beach ile de unutulmaz deneyimler sunuyor.

Le Meridien Bodrum Beach Resort, uluslararası otel zinciri Marriott International’ın da premium bir üyesi olarak zincirlerinin aldığı hijyen ve temizlik önlemlerinin yanı sıra Ege’de ilk güvenli tatil sertifikasını alan uluslararası resort olarak ayrıcalıklı misafirlerinin sağlığını ve güvencesini her zaman önde tutmaya devam ediyor.

Doğaya saygı gösterilerek tasarlanan, kristal berraklığındaki Ege Denizi’ne dokunan, zeytin, defne, palmiye, portakal, kumkat, limon gibi onlarca Akdeniz bitki türüyle kaplı yemyeşil bir yarımadayı kucaklayan Le Meridien Bodrum Beach Resort, kendine ait 650 metrelik özel beyaz kum plajıyla fark yaratıyor. Bolca güneş ışığı alan, ferah ve zamanın ötesinde bir vizyonla tasarlanan otelin konforu, dünyanın en yüksek oksijen oranlarından birine sahip olan tertemiz havası ve mavinin şifa veren tonları, ruhu doğal olarak tazeliyor. Aromatik bitkilerin ve baharat bahçelerinin kokularıyla canlanan bu büyülü atmosfer enerjiyi artırıyor, bedeni ve ruhu şarj ediyor.

83 bin metrekarelik alana yayılan Le Meridien Bodrum Beach Resort bünyesindeki dünyanın öncü wellnes merkezlerinden Vitalica Wellness,5 gurme alakart restoran,5 bar, açık hava sineması, özel çocuk havuzu ve çocuk kulübü gibi sosyal alanları ile sevdikleri ile izole bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini Bodrum’a davet ediyor.