Beyoğlu’nun kalbinde, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center, şehrin içinde aralıksız hizmet vermeye devam ediyor. 254 odası, tam donanımlı ve açık hava olanağı da sunan etkinlik salonlarının yanı sıra Türkiye’deki tek padel tenis kortunu da içeren SPA ve fitness alanlarıyla standartların ötesinde bir hizmet sunan, Güvenli Turizm sertifikasına sahip Sheraton Istanbul City Center, Trip Advisor’un 2020 yılı Travelers’ Choice ödülünü alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yeşile Açılan Odalar

Kendinizi evinizde hissetmeniz için evinizdeki sıcaklığı aratmayacak şekilde tasarlanan Sheraton Istanbul City Center odaları, yeşile bakan manzaraları ile şehrin içindeki huzuru misafirlerine vaat ediyor. Misafirlerine birbirinden özel paketler sunan otelin en dikkat çeken fırsatı seyahatlerin tekrar başlamasına özel olan Welcome Back paketi. Marriott Bonvoy üyelerine %25, üye olmayanlara ise %15 indirimli konaklama fiyatları sunan paket dışında aile paketinde çocukların konakladığı ikinci oda %50 indirimli fiyatla misafirleri bekliyor. Sheraton Istanbul City Center, Uzaktan Çalışma paketi ile çok özel fiyatlarla konaklamasız olarak kullanılabilecek otel odasını verimli bir çalışma ortamına dönüştürme imkânı sunuyor. Paket kapsamına Standart odada pratik bir öğle yemeği, çay kahve ve kurabiye ikramı, kablosuz internet bağlantısı ve otopark dahil.

Türkiye’deki ilk ve tek padel tenis kortu Sheraton Istanbul City Center’da

Tenis ve squash'ın birleşmesiyle İspanya'da ortaya çıkan spor dalı 'Padel', Türkiye’de sadece Sheraton Istanbul City Center’da bulunuyor. Özel raketler kullanarak tek ve çiftler olarak oynanan padel, her yaş gurubundan kadın ve erkeğin zevkle oynadığı, çabuk düşünme ve hız yeteneği kazandıran eğlenceli bir tenis türü. Bu ilginç tenis türü, açık, oyun alanına dâhil olan cam ile çevrelenmiş bir kortta oynanan tüm mevsimlerin sporu. Bu sporda güvenlik etmenleri az ve yeni başlamış olsanız bile eğlenebileceğiniz bir aktivite. Sheraton Istanbul City Center bahçesinde bulunan üstü kapalı ve camla çevrili kortta çocuklara, yetişkinlere tekli ve grup olarak padel tenis dersi de veriliyor. Yaz aylarında açık havada spor yapmaya ve Türkiye’deki tek padel tenis kortunda sporu keyfe dönüştürmeye doyamayacaksınız.