İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap projesinde oturum başladı. İhlas Holding'in 2004 yılından beri hizmet veren projesi Armutlu Tatil Köyü genişliyor. Tatil keyfini sadece yaz mevsimi ile sınırlamayan ve tatil severlerin doyamadığı tatil köyü, 4 mevsim tatil keyfi yaşatıyor. 1.Etabı ile tatilcilerin tercihi olan İhlas Armutlu Tatil Köyü, ayrıcalıklar sunmaya 2. Etap ile de devam ediyor.


İhlas Armutlu Tatil Köyü'nün 2. Etabı olan Armutlu Panorama, 1.Etap'tan farklı olarak, devre mülk anlayışı ile değil, tam daire anlayışıyla hayata geçiriliyor. İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap Panorama'da yaşayanlar, İhlas Armutlu Tatil Köyü'nün tüm sosyal tesisleri ve imkanlarından faydalanabiliyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan Armutlu Tatil Köyü Panorama'nın her dairesinde kaplıca suyu bulunuyor. İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap Pamorama, 62 bin metrekare alan üzerinde, 3, 4 ve 5 katlı 6 bloktan oluşuyor. 150'si 1+1, 300'ü 2+1 olmak üzere toplam 450 tam daireden meydana geliyor. Projenin yüzde 90'ı satıldı. Cazip imkanlarla satışı devam ediyor.

Armutlu Tatil Köyü Panorama'nın tüm konutlarında camlı balkonlar bulunuyor. Her dairede LED TV, cam seramik, ocak, klima, 24 saat termal su, her binada da merkezi yerden ısıtma ve asansör mevcut. Blokların altında bulunan bağlantı yolları ile de açık alana çıkmadan kür merkezi ve havuzlara ulaşılabiliyor.