Hilton; Gaziantep, Antalya, Afyonkarahisar ve Sakarya'da oteller açacak

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açacağını açıkladı. Böylece Hilton, Türkiye pazarında faaliyette ve gelişmekte olan 90 otele sahip olacak. 

 

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Gelişim Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser yeni projeler ile ilgili; “Hilton, 60 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de varlığını sürdürüyor ve yaptığımız son anlaşmalar, Türkiye pazarına yönelik bağlılığımızın göstergesi. Türkiye, 2017 yılının ilk on ayında 29 milyondan fazla turistin gelmesiyle ziyaretçiler için önemli bir destinasyon olmaya devam ediyor[1]. Hilton, ülke genelinde 11.000'den fazla odaya ve hazırlanmakta olan 4000'den fazla ek odaya sahip, bu dört önemli konumda yapılan anlaşmalarla ülkedeki ayak izimizi daha da büyütmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

DoubleTree by Hilton Gaziantep

108 misafir odalı DoubleTree by Hilton Gaziantep, üç toplantı odası ile iki yemek mekânı seçeneği sunacak ve 2018'in ilk yarısında açılması planlanıyor. Şehir merkezini Gaziantep'in organize sanayi bölgelerinden birine bağlayan ana bir yol üzerinde yer alacak ve büyük hastanelere, iş hanlarına ve Gaziantep Ticaret Odası ile Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü gibi devlet dairelerine yakın bir konumda olacak. Ayrıca Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi ve Zeugma Mozaik Müzesi gibi cazibe merkezlerine de yakın olacak.  Otel, Hilton adına Ak_A Yatırım Turizm Otelcilik San. ve Tic. Ltd. Şti mülkiyetinde bir franchise olarak işletilecek.

 

DoubleTree by Hilton Antalya City Centre

2018 yılının sonunda açılması planlanan DoubleTree by Hilton Antalya City Centre, 150 modern misafir odasına sahip olacak. Otel, üç yemek salonu ve çarpıcı bir çatı havuzu, fitness merkezi ile kapsamlı bir spa da dâhil olmak üzere bir dizi eğlence olanağı sunacak. Otelin olanakları arasında ayrıca bir balo salonu, dört toplantı odası ve bir iş merkezi bulunacak. DoubleTree by Hilton Antalya City Centre, Antalya'nın iş bölgesinin kalbinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin karşısında ve Kaleiçi (eski şehir) ile Konyaaltı Plajına da yakın konumu ile Antalya'ya seyahat edenler için de elverişli olacak. Otel, Hilton adına Ka Tasarım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti mülkiyetinde bir franchise olarak işletilecek.

 

DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar

Hilton'un Afyonkarahisar'daki ilk tesisi olacak DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar'ın 2019 yılında açılması bekleniyor. 115 misafir odası, çok fonksiyonlu bir etkinlik alanı ve iki toplantı odasına sahip olacak otel, Afyonkarahisar'ın organize sanayi bölgesine, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve ana tren istasyonuna 5 km mesafede, şehir merkezinde stratejik bir konumda yer alacak. Otel, Hilton tarafından PNR Doğal Taş Mad. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti. mülkiyetine franchise olarak verilecek.

 

Hampton by Hilton Sakarya

2020 yılında açılması beklenen 140 misafir odalı Hampton by Hilton Sakarya, Sakarya'nın yeni şehir merkezi olan Serdivan ilçesinde yer alacak. Şehrin içinden geçen Çark Caddesinde konumlanacak ve Sakarya'nın organize sanayi bölgesi ile Sakarya Üniversitesine yakın olacak. Otel, Serdivan Alışveriş Merkezi ile Cadde 54 Alışveriş Merkezine yürüme mesafesinde ve doğa yürüyüşü ile diğer eğlence faaliyetleri konusunda popüler bir konum olan Sapanca’ya 10 km mesafede olacak. Otel, Hilton ve Mas Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan franchise sözleşmesinin ardından duyuruldu.

 

DoubleTree by Hilton hakkında daha fazla bilgi almak için news.doubletree.com/ ve Hampton by Hilton hakkında daha fazla bilgi almak için news.hampton.com adreslerini ziyaret edin.

twitter.com/doubletree  ve instagram.com/doubletree. En son marka haberlerini, news.doubletree.com adresini ziyaret ederek alın.

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT), 105 ülke ve bölgede, 856.000'i aşkın odaya sahip 5.200'den fazla tesisi ve birinci sınıf özelliğe sahip 14 markasıyla lider küresel konaklama şirketidir. Hilton, her otelinde, tüm misafirleri için, her zaman olağanüstü deneyimler sunarak dünyanın en konuksever şirketi olma misyonunu yerine getirmektedir. Şirket portföyünde, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunmaktadır. Şirket ayrıca, ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton Honors’u da yönetmektedir. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, kazandıkları puanı para ile birleştireceklerini seçmelerini sağlayan esnek bir ödeme aracıdır. Üyeler, başka hiçbir yerde bulamayacakları özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi de dahil olmak üzere sunulan tüm Hilton hizmetlerinden anında yararlanmaya başlayabilir. Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir ve Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ile YouTube üzerinden Hilton ile bağlantı kurabilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Hakkında

Doubletree by Hilton, altı kıtada 123.000'den fazla odaya sahip 520'yi aşkın lüks otelden oluşan global portföyü ile hızlı büyümektedir. Doubletree by Hilton, kendine özel, sıcak DoubleTree Kurabiyeleri ile misafir karşılamaktan etraflarındaki topluluklara hizmet etmeye kadar küçük detaylara verdiği önemden gurur duyar. Doubletree by Hilton Hotels, restoranlar ve dinlenme salonları, oda servisi, sağlık kulüpleri, iş merkezleri ve toplantı ile ziyafet alanları da dahil olmak üzere, çağdaş konaklama ve tam hizmet tesisleri sunmaktadır. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honorsüyeleri, faydalardan anında yararlanmaya başlayabilirler. Rezervasyon yapmak için seyahate çıkanlar, doubletree.com adresini ziyaret edebilirler. facebook.com/doubletree,  twitter.com/doubletree,  ve instagram.com/doubletree üzerinden  DoubleTree by Hilton ile bağlantıya geçin. En son marka haberlerini, news.doubletree.com adresini ziyaret ederek alın.

 

Hampton by Hilton Hakkında

Entrepreneur®'a göre son dokuz yıldır bir numaralı konaklama kuruluşu olan Hampton by Hilton ile Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn ve Suites by Hilton, 21 ülke ve bölgedeki 2.330'u aşkın tesis ve 237.000'in üzerindeki odalarıyla değer bilincine sahip ve kaliteye odaklanan seyahate çıkanlara hizmet vermektedir. Ücretsiz Wi-Fi, ücretsiz sıcak kahvaltı ve On The RunTMkahvaltı çantaları gibi yüksek kaliteli konaklama olanakları ve küçük hediyeleri, Hampton by Hilton'un segmentinde lider olmasına katkıda bulunmaktadır. Hampton by Hilton Ekip Üyeleri, Hamptonality olarak tanımlanan samimi, özgün, özenli ve düşünceli hizmet sunmaktadır. Hampton by Hilton otellerinin hepsi, %100 Hampton® garantisi ile tam memnuniyet sunmaktadır. Hampton by Hilton, Hilton'un 14 seçkin otel markası için tasarlanmış ödüllü misafir sadakat programı olan Hilton Honors'un bir parçasıdır. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, üyelerin rezervasyon yapmak için neredeyse tüm Puan ve para kombinasyonlarından seçim yapmalarını sağlayan esnek bir ödeme hizmeti sunar, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel bir üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi ve sadece sektör lideri Hilton Honors uygulaması üzerinden erişilebilen oda seçimi imkanı tanıyan dijital check-in ve Dijital Anahtar (konum seçimli) gibi dijital hizmetlerden anında yararlanmaya başlayabilirler. Hampton by Hilton hakkında daha fazla bilgi almak için www.hampton.com ya da news.hampton.com, adreslerini ziyaret edin Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden bağlantıya geçebilirsiniz.


[1] http://www.hurriyetdailynews.com/foreign-tourist-arrivals-in-turkey-rise-nearly-30-pct-in-2017-123250