Pandemi sonrası gönen çevresinde müstakil ve villa tarzı evlere ilgi alaka arttı bunlardan bir tanesinde Aqua Termal oldu Konuya ilişkin açıklamalar,da bulunan Mekan emlak gayrimenkul genel müdürü tahir köstek haberine göre Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor. Aqua Termal Bölgesi'ne yapılan yatırımlar ve bölgedeki talepler sonrasında  arsa ve villa fiyatları iki kat arttı.

Genel olarak yeşil ve doğayla iç içe bahçeli otoparkların olduğu Gönen'de site tarzında lüks havuzlu son sistem villa ve ikiz villalar bulunuyor Şehir manzaralı konumu ile şehir merkezine yakın olan Gönen, Bandırma Yolu'na da yakın bölümde yer alıyor. Tüm bu fiziki özelliklerin yanı sıra villara yakın mesafede olan arsalar ticari limanlara da yakınlığıyla ekonomiye de katkı sağlıyor. Villaların hemen yanında özel okulun da bulunmasıyla bölgede yaşayan gençler kaliteli eğitimden de uzak kalmıyor.

İlçenin sevilen bölgesi Kurtuluş Mahallesi'nde dünyaca ünlü kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca bölge tarımda da markalaşma yönünden öncü olma yolunda hızla ilerliyor.açıklamarında bulundu,