Adını topraktan, havadan, ateşten ve sudan alan otel, misafirlerin sanat sevgisini mimarisine katan, yemeklerinde harmanlayan, servis hizmetinde buluşturan bir mekân olarak dikkat çekiyor. Bu sezon ilk misafirlerini ağırlayan otelin, resmi açılışı ise 25 Haziran'da sanat, iş ve cemiyet dünyasından isimlerle gerçekleştirilecek.

Kişiye özel tatil deneyimi

Akdeniz yemekleriyle lezzet deryasında yüzdüren, bulutların üzerindeymiş gibi bir uyku yaşatan, antik Yunan heykelleriyle dolu Agora Bahçesinde kokteyller sunan otel, ilk misafirleri tarafından çok sevildi. Otel ayrıca kişiye özel tatil seçenekleriyle de öne çıkıyor. 

Yöneticisi tanıdık bir isim

Otelin yöneticisi ise Nurçe Erben. Daha önce modacı kimliğiyle Vogue, ELLE, Harper's Bazaar, BBC, Daily Mail, CNN gibi uluslararası basın organlarında yer alan Erben, Londra'da BAFTA töreninde de birçok uluslararası yıldızla kırmızı halıyı paylaşmıştı. Ses eğitimi alan de alan Erben'in 20'ye yakın bestesi bulunuyor. Üç kuşak turizmci bir aile olan Erben ailesi, aquaparkıyla tanınan Yalıkavak'taki Cactus Fleur Beach Hotel'in de sahibi. Sanat, gastronomi ve turizmi bir araya getiren Nurçe Erben, yeni otelin bütün tasarımı ve konseptiyle bire bir ilgilendi. Erben, sanata olan ilgisi nedeniyle otelin alt katını da sanat galerilerine uygun hale getirdi.   

Onun için gelen bile var

Sosyal medyada 100 binden fazla takipçisi bulunan Nurçe Erben'i görmek için otelinde konaklamaya gelenler bile var. Gününün büyük bir kısmını Elementa Hotel'de geçiren Erben, misafirleriyle özel olarak ilgilenmeye çalışıyor. Bazı otel müşterileri Erben'i tanıdıkları için oteli tercih ettiklerini belirtirken bazısı ise lobi ya da havuz başında kendisiyle karşılaşıp fotoğraf çektirmek istiyor.