Mobil Broker, emlak profesyonellerinin temel gereksinimi olan portföy ve müşteri kaynağını sağlar. Mobil Broker Çözüm Ortakları, mesleği ne olursa olsun gayrimenkul sektöründen ek gelir sağlamak isteyen binlerce kişinin çevrelerindeki gayrimenkul alım, satım, kiralama ihtiyaçlarını yönlendirmesiyle iş potansiyelini artırır, portföyünü hızlıca kazanca dönüştürme imkânı sunar.

Türkiye’nin ilk dijital emlak data ağına katılan emlak profesyonelleri çalışan, ofis veya franchise giderlerini artırmadan yüzlerce kişilik bir ekip sahibi olur, portföyüne güç katar, işlerini büyütür.

Herkes için Mobil Broker

Mobil Broker bireysel üyelikle, çevrenizdeki emlak ihtiyaçlarına aracı olarak hem tanıdıklarınıza fayda sağlar hem de satış-kiralama ile sonuçlanan işlemlerden komisyon geliri kazanırsınız. Her detayını uygulama üzerinden takip edebildiğiniz bir süreçle, kolayca ve güvenle.

Kim ek gelir istemez ki! Emlak sektörünün kazandıran uygulaması Mobil Broker ile tanışın.

Dijital Emlak Data Ağı uygulaması Mobil Broker’a mesleği ne olursa olsun herkes üye olabilir.

Her üye uygulama üzerinden emlak ihtiyacı olan tanıdıklarını yönlendirirken, Mobil Broker Emlak Profesyoneli Çözüm Merkezleri bu ihtiyaca hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla cevap verir.

Hemen siz de üyeliğinizi başlatın, çevrenizdeki gayrimenkul satış ve kiralama fırsatlarında aracı olun, kısa sürede kazanç elde edin.