Ev alım işlemlerinde pratik çözüm seçeneklerini yerinde değerlendiren firmamız, komisyon yöntemi ile alım satım yapmaktadır. Şeffaflık ve ekonomik fiyat seçenekleri sayesinde ev alımlarında büyük kolaylık sağlıyoruz. Satılık müstakil ev alım ve satım işlemlerinde online çözüm seçenekleriyle müşterimize yeni ilanları anında iletiyoruz.

Emlak Alım Satımında Evlerin Genel Yapısı

Ev alım ve satım işlemlerinde oda sayısı, evin bulunduğu bölge, ısınma özellikleri ve binanın yaşı gibi konular önemlidir. Ayrıca evin iç dekorasyon özellikleri de aynı şekilde bu kategoride önemli bir konu olarak değerlendiriliyor ve evin fiyatını doğrudan etkiliyor. Satılık daire giriş katta, orta katta veya en üst katta olması da fiyatı etkileyen önemli unsurlardır.

Giriş katlar ve en üst katlar, ara katlara nazaran daha ekonomik olur. Ara katlar her zaman müşterinin ilk tercihidir. Satılık daire asansörlü olursa, yalıtımlı olursa ve her hangi bir tadilat istemezse daha değerli olacaktır ve fiyatı diğer dairelerden daha pahalı olacaktır.

Emlak Konut Kategorisi

Hizmet kalitesini her geçen gün pratik bir şekilde güncelleyen şirket elemanlarımız, satılık müstakil ev, villa, köşk, yalı, apartman, site ve bağ evi gibi seçenekleri listeliyor. Ayrıca personelimiz birçok emlak kategorisinde alım ve satım işlemi gerçekleştirmektedir. Pratik yöntemlerle gerçekleştirilen bütün daire alım ve satım işlemlerinde müşteri memnuniyetini ilk sırada değerlendiriyoruz ve bu konuda kolaylık sağlıyoruz.

Konut satışı ve kiralama gibi konuların yanı sıra arsa konularında da ekibimiz tecrübelidir. Satılık arsa, imarlı arsalar, hoby bahçesi gibi kategorilerde ekonomik gayrimenkul alım ve satım çözümü sunmaya devam ediyoruz. Elemanlarımız kısa süre zarfında istenilen özelliklere sahip imarlı arsa, tarla ve parsel seçeneklerini sizler için temin etmektedir. Şeffaf emlak satış seçenekleriyle her zaman için müşterimizin memnuniyetini tercih ederek hareket ediyoruz.

Hızlı ve etkili yöntemlerle gerçekleştirdiğimiz gayrimenkul alım ve satım hizmetimiz, güncel piyasa verilerine göre şekillenmektedir. Firma olarak piyasada meydana gelen dalgalanmanın meydana getirdiği fiyat artışını minimum seviyede fiyatlarımıza yansıtmaktayız.