Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve magazin dünyasının yakın takip ettiği Şeyma Subaşı Miami'den ev aldığı yönündeki iddialarla gündemde... 

Eski eşi Acun Ilıcalı ile evliliğinden bir kızı olan Şeyma Subaşı uzun süredir Miami'de tatil yapıyor. Türkiye'den pek çok ünlü ismin ev aldığı Miami'de Şeyma Subaşı'nın bir ev satın aldığı iddia ediliyor.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra farklı aşklara yelken açan genç kadının ABD sevdası da magazin medyasının merak konuları arasında yer alıyor. Şeyma Subaşı'nın henüz ev satın aldığına dair açıklama yapmadığı ancak yakınlarından alınan bilgilere göre kesenin ağzını açtığı konuşuluyor. 

Türkiye'den çok yurt dışında vakit geçiren, uzun bir süredir tatil için Miami'de olan Şeyma Subaşı, bu hamlesi için kesenin ağzını açtı. Miami'yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, oradan bir ev satın aldığı konuşuluyor.

Kızı Melisa ile bir fotoğrafını paylaşan Şayma Subaşı'nın, "Miami'de yeni evimizde ilk gecemiz. Çok mutluyum" mesajını yazması dikkat çekti. Bu mesajı da iddialarla birleştirenler Şeyma Subaşı'nın o evi satın aldığını düşünüyorlar.