Çubuklu Vadi Evleri Projesindeki Villasını 3 Milyon Dolara Satmıştı!  Evli olduğu dönemde Emina Sandal ile yıllarca beraber oturdukları villasını ani bir karar ile satışa çıkaran Mustafa Sandal villasını içerisinde kiracı olan ünlü iş insanı Dikran Masis'e uzun süren pazarlıklardan sonra 3 milyon dolar gibi rekor bir fiyatla satmıştı. 

Sadece bu satıştan 20 milyon lirayı aşan gelir elde ettiği iddia edilen Mustafa Sandal emlak satışlarına devam etti. Eşi ve çocukları ile uzun süre oturduğu 4 katlı villasının satışının ardından Mustafa Sandal bu sefer de yatırım amaçlı olarak satın almış olduğu rezidans dairesini elden çıkardı. 

Fulya Polat Towers projesinden yatırım amacı ile satın aldığı 1+1 rezidans daireyi de satışa çıkaran ünlü isim bu dairesini de kısa sürede elden çıkardı. Mustafa Sandal 1+1 rezidans dairesini 950 bin liraya sattı.  Ekonomik Kriz Mi, Yurt Dışı Planları Mı? Mustafa Sandal'ın son dönemde adının sık sık emlak satışları ile gündeme gelmesi gündeme iki iddia gelmesine neden oldu.

Bunlardan ilkine göre Mustafa Sandal ekonomik kriz ile boğuşuyor ve bu nedenle mülklerini nakit paraya çeviriyor. İkinci iddiaya göre ise Mustafa Sandal yurt dışına yerleşmeyi planlanıyor ve bu nedenle taşınmaz varlıklarını nakit paraya çeviriyor.