Boşandığı eşi Şeyma Subaşı'nın Boğaz manzaralı villasından taşınmasını isteyen Acun Ilıcalı, 56 milyon liraya aldığı mülkü 50 milyon liraya sattı. Paris'te tatil yapan Şeyma, taşınmak için İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.





Attığı her adımla olay olan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisine düğün hediyesi olarak 56 milyon liraya aldığı Kuruçeşme'deki Boğaz manzaralı evin satılığa çıkarılmasıyla şoke olmuştu.  Şeyma Subaşı, haberler üzerine “Boşanma işlemi gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim için de” açıklamasını yapmıştı. Şeyma Subaşı'nın hala oturmaya devam ettiği lüks villa önceki gün satıldı. Hem de değerinin 6 milyon lira altında bir fiyata. 





TEPKİSİ MERAK EDİLİYORDU 





Sosyal medya fenomeni Şeyma'nın Fransız DJ Guido Senia'yla aşk yaşamaya başlamasının ardından, kızının velayetini alan Acun Ilıcalı'nın bir sonraki hamlesinin ne olacağı merak ediliyordu. Şeyma'nın önceki gün DJ Guido'nun görüntüsüyle birlikte, 'Sevdim bu benim meselem' şarkısını söylemesi üzerine ünlü televizyoncunun ne tepki vereceği merak konusu olmuştu. Acun, evi 50 milyon liraya satarak tepkisini gösterdi. Paris'te sevgilisiyle tatil yapan Şeyma ise evi boşaltmak için acilen İstanbul'a döndü. Fenomen ismin bir kaç gün içerisinde evini boşaltması gerekiyor.