Emlak Kulübü 1.Olağan Genel Kurulunu farklı illerden üyelerinin ve sektör temsilcilerinin büyük katılımı ile Darıca sahilde Darıca Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirdi.

Divan heyetinin seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla tüzük değişikliği yapılarak 7 asıl 7 yedek olan Yönetim Kurulu sayısı 9 asıl 9 yedek olarak düzenlenerek oylama ile kabul edildi. Daha sonra Seçime gidildi.

Katılımcıların tamamının oyunu alarak Başkanlığa seçilen Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat ÖZDAĞ ve yeni yönetimi katılımcılar tarafından alkışlanarak tebrik edildi. Divan Başkanı Nedim AKBACAK ’ın teşekkür konuşması için söz verdiği Başkan Fuat Özdağ konuşmasında “öncelikle üyelerimize bizleri destekleyerek bu kutsal göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Emlak Kulübünün sloganı olan ”Öğren, Paylaş, Kazan” mottosuyla geleceğe güvenle bakıyoruz, üyelerimiz arasında dayanışmayı artırarak eğitimlerle, portföy ve bilgi paylaşımlarıyla gelişimlerine katkı vermeye devam edeceğiz. Emlak sektörünün hak ettiği seviyeye gelmesi için elimizden gelenin tüm çabaları göstereceğiz. Bugün aramızda olan Ticaret İl müdürümüz Veysi UZUNKAYA ’ya, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK ’a, Başkan yardımcısı Ayhan Naci YILMAZ ‘a, Zingat Satış Direktörü Eser KARAİSMAİLOĞLU ’na, RE-OS Yön. Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ’e, basınımızın güzide temsilcilerine ve üyelerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra söz alan Protokol üyeleri göreve seçilen Emlak Kulübü Yönetim Kurulunu tebrik etti. Protokol’e Teşekkür plaketlerini Fuat Özdağ takdim etti. Emlak Kulübü yöneticileri her katılımcıya ve üyelerin ismine özel bir ajanda ve isme özel Kalem hediye ettiler. Şık ve ferah mekandaki sunumlar ve hizmet katılımcılardan tam not aldı. Program hatıra fotoğrafları ve seçilen Yönetim Kuruluna tebriklerle tamamlandı.

EMLAK KULÜBÜ Yönetim Kurulu

Fuat ÖZDAĞ (Başkan)

Murat UYGUN

Mevlüt BOZDAĞ

Saim DİĞRAK

Gökhan ADIGÜZEL

Serhat ÖZTÜRK

Sevinç AYTİN

Eşay TAŞTAN

Şule Cihan BAZİR