Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan ve İstanbul’dan dahil olmak üzere yoğun katılımın olduğu etkinliği, Gebze Ticaret Odası Başkanı Sn. Nail ÇİLER ’de ilgiyle takip etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Zafer Bayramımızın yüzüncü yılını Türk Bayrakları eşliğinde kutlayarak, başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları saygı ve hürmetle anılarak, İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

Emlak Kulübü YK Başkanı Sn. Fuat ÖZDAĞ yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Emlak Kulübü YK olarak, İstanbul dahil birçok ilde üye sayısının artırıldığını, temsilcilik başvurularının titizlikle değerlendirildiğini ifade etti.

Emlak Kulübü YK olarak; Eğitim faaliyetleri başta olmak üzere, “Öğren Paylaş Kazan” ilkesi doğrultusunda sektörel yenilikler ve güncel bilgiler ışığında sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla hareket edeceklerini ifade etti.

 

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER TEBRİK ETTİ.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Sn. Nail Çiler yaptığı konuşmasında; “Emlak Kulübü’nün yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve etkinlikleri yakinen takip ettiğini belirtti. Etkinliğe özellikle kadın üyelerin yoğun katılımlarının dikkatinden kaçmadığını ifade eden Sn. Nail Çiler, “Bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Mesleğine önem veren üyelerinin gelişimini amaçlayan Emlak Kulübü başkanı kardeşim Fuat Özdağ’ı ve tüm Emlak Kulübü Yönetim Kurulunu kutluyorum.

Gebze Ticaret Odası olarak, “Siz yeterki isteyin” Emlak Kulübü’nü Türkiye’deki diğer Ticaret Odalarıyla buluşturma sözünü buradan veriyorum.” dedi. Emlak Kulübünün “Öğren, Paylaş, Kazan” sloganının bir öğretmen kökenli oda başkanı olarak çok anlamlı bulduğunu ifade eden Sn. Nail Çiler, “bilgiye, eğitime önem veren bir STK’nın daha da büyüyerek ülkeye hizmet edeceğine inandığını, Ülkemizin kalkınması için bizler böyle güzel kulüplerle elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. GTO Başkanı Nail Çiler ’e destekleri için Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ Buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.

VERİMLİ EĞİTİM...

Emlak Kulübü YK tarafından titizlikle hazırlanılan etkinlikte, meslektaşların ve üyelerin talebi üzerine ortak akılla belirlenen eğitimi, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Standartlar Komite üyesi SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Sn. Selim Yazıcı tarafından “Gayrimenkulde Doğru Fiyatı Belirleme” konu başlıklı eğitim verildi.

Emlak Kulübü üyelerinin kendi portföylerinin tanıtımı ve meslektaşlarıyla paylaşımlarının yapıldığı Portföy Tanıtımlarının ardından, yeni üyelere Üyelik Sertifikaları takdim edildi.