Katılım finans sektörünün en köklü geçmişe sahip en genç üyesi olan Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açan Emlak Katılım, bu adımla başkentte dört şubeye ulaştı. Banka, 2020 sonu itibarıyla 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım Ankara’daki iki yeni şubesiyle bölgedeki müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt verirken, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere tüm sektörlerin gelişimine ve hayata geçirilecek yeni projelerle bölgesel istihdama katkı sağlamayı hedefliyor.

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklerken müşterinin finansal ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, kısa sürede doğru adımlar atarak gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümleri hayata geçiriyoruz. Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Türkiye’nin 500 sanayi firmasının 48’ine ev sahipliği yapan Ankara’da yeni şubeleri hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kızılay ve Sincan şubelerimizin ülkemiz ve tüm Ankaralılar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Yeni ürün kalemlerimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz”

Hızla devam eden şube açılışlarının yanı sıra yeni ürünlerle de ön plana çıkan Emlak Katılım, hizmete aldığı yeni ürün kalemleriyle de müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Yeni hizmetleri hakkında konuşan Bayraktar, Tapu Güvenilir Hesap uygulaması hakkında şu bilgileri verdi:

“Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokolle bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz Tapu Güvenilir Hesap uygulamasıyla Türkiye’de ve yurt dışında ikamet eden müşterilerimizin taşınmaz alım-satım işlemlerinde güvenli bir şekilde ödemelerini tamamlamalarına ve vergisel yükümlülüklerini yerine getirmelerine imkan sağlıyoruz.”

Şube ağı 47 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya ve Sivas şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.