Esenyurt Belediyesi’nin stratejik plan, bütçe ve performans programının kamuoyuna duyurulduğu programda konuşan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt belediye binasını satmayı planladıklarını, geliri ile 2 milyar TL’yi aşan borcun bir kısmını ödeyeceklerini söyledi.





Esenyurt Belediyesi’nin 2020-2024 arasındaki 4 yıllık stratejik planı, 2020 yılı bütçe ve performans programı Esenyurt Kültür Merkezi’nde toplantı düzenlenerek kamuoyu ile paylaşıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 2020-2024 dönemi stratejik planı içerisinde bulunan 5 stratejik amaç, 25 stratejik hedef, 166 Performans göstergesi ve yapılacak olan 268 adet faaliyeti anlatarak bilgi verdi.





Bozkurt konuşmasında Esenyurt Belediyesinin eski binasının modern bir şekilde yeniden inşaa edileceğini söylediği konuşmasında dikkat çekici bir bilgide verdi. Bozkurt alıcı çıkarsa belediye tarafından şu anda kullanılmakta olan mevcut binayı satmaya niyet ettiklerinide belirtti. Buradan elde edilecek gelirle belediyenin borç yükünü azaltmayı planladığınıda sözlerine ekledi.





Kaynak: Yaşam Gazetesi