Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences’in kısa ve uzun dönem kiralama opsiyonları ile Bodrum’u kişiye özel yaşamaya devam edin!





Uluslararası otel zinciri Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences, bu yazkısa ve uzun dönem kiralama opsiyonları ile kişiye ve ailelerine özel güvenli ve izole bir seçenek sunuyor.





Caresse The Residences-Bodrum’un ev sahip ve kiracılarının, tüm otel concierge hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayacağı özel “Caresse Priveeprogram ayrıcalıkları misafirlerini bekliyor.





Denize sıfır, kendine ait plajlı, bahçeli ve teraslı rezidansları ve özel havuzlu villaları ile birbirinden farklı özelliklere sahip evler Caresse Bodrum içerisinde Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında hayat buluyor.





Caresse The Residences-Bodrum”’un tasarım dilindeki özgür ve organik yapısı ve birbirinin içine geçen detayları, göz alıcı Bodrum manzarası ile buluşuyor. Caresse The Residences-Bodrum’da, 1+1 120 m²’den, 5+2 480 m²’ye kadar bahçeli ve teraslı 7 farklı tip 64 rezidans’da bu yaz kısa ve uzun dönem kiralama opsiyonları yer alıyor. Rezidansların odalarına ilave olarak binaların dış kısımlarında Junior Suit ve One Bedroom Suit değerlerinde ayrı bir yaşam alanı sunulan bağımsız misafirhaneleri de bulunuyor.





Ayrıca Caresse Bodrum otel odalarının bir bölümünde de uzun dönem kiralama olanakları ile misafirlerine rahatlatıcı ve konforlu bir alternatif sunuyor.





Uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile dikkat çeken Vizon Design kurucusu İç Mimar Onur Özgül tarafından tasarlanan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum rezidansları sade, şık ve eklektik detayları ile zamansız bir tasarım dilini yansıtıyor.





Caresse The Residences ev sahip ve kiracıları, Caresse Bodrum’un geçtiğimiz yaz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek açtığı ve Bodrum’a yemekleri, ambiyansı ve müzikleri ile imza atan Buddha-Bar Beach’in de öncelikli listesinde yer alıyor.





Caresse The Residences-Bodrum, tüm sakin, misafir ve çalışanlarını korumak için önlemlerini almanın ve dezenfeksiyon prosedürlerini uygulamasının yanı sıra etkili personel eğitimlerini de hızla vermeye devam ediyor. Bir çok sosyal izolasyon ek önlemlerini de içeren ayrıcalıkları ile misafirlerinin sağlığını ve güvencesini her zaman önde tutuyor.