Hayatımızın her anını artık konforlu bir alanda sürebilmek en doğal hakkımızdır. Bunun için de çevreye duyarlı ve çağın ihtiyaçlarını gözeten bir inşaat firması ararız. Her zaman yenilikten yana olan firma şimdi de hayata çok daha açık bir proje ile ses getirmeye hazırlanıyor. DKY On Kâğıthane Projesi, sizleri için farklı bir hayatı vadediyor.

Farklı Kültürler ve Yaşam Tarzları İç İçe

DKY İnşaat DKY On Kâğıthane Projesi Farklı olmayı sevenlerin yeni hayali oldu. İnşaat firması alışılmışın dışındakini deneyerek, farklı gayrimenkul konseptlerini bir araya getirdi. Hayata açık, yeni nesil bir yaşam alnı sloganıyla yola çıktılar. Sosyalleşmeyi bir adım daha ileri taşımak, isteyenler için DKY On Kâğıthane en ideal yaşam alanlarından biri olabilir.

Kentsel dönüşümü asla göz ardı etmeyen farklı ve modern konseptiyle proje Kâğıthane ve TEM otoyolun bağlanan önemli bir noktada yükseliyor. Kemerburgaz Caddesi’nde yer alan proje birçok önemli merkeze de yürüme mesafesinde bulunuyor. Alıcılar için 205 özel daire ve ofis tasarlandı.

Özgün Bir Duruş DKY On Kâğıthane de

Tam manasıyla açık bir yaşam denilebilecek bu projede değerlendirmek isteyen alıcılar için 205 tane daire ve ofis tasarlandı. Sosyal alanlardan hiç ödün verilmemiş. Peyzaj mimarinin de oldukça hoş tasarlandığı bu yerde ofisler de unutulmamış ve yenilikçi bir tarzla yükselmişler. 1+1, 1+5,2+1,5 şeklinde planlanan daireler de alıcıları cezbediyor. Özgün daire tarzı ile konforlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Ödeme Kolaylığı İle Yepyeni Bir Tarza Geçiş

Her alıcının ihtiyacını karşılayabilmek ancak büyük inşaat şirketlerine özgüdür. Ailelere, yalnız yaşayan bireylere hitap eden tüm daireler, sizi bekliyor. Hayata açık tasarımı ile sosyal yaşam alanları ile konforlu bir yaşama geçiş bu kadar kolaydır. Toplu projelerde alım düşünürken her zaman cebimizi de düşünürüz. Hem ceplere hem de kalplere hitap eden DKY On Kâğıthane Projeleri ekonomik fiyatları ile de müşterileri cezbediyor. Yüksek yatırım değeri de projeyi cazibeli hale getiriyor. Her müşteriye özel, her cebi düşünen, ödeme planları da sizi bekliyor. Düşünmeden almak bu olsa gerek, ya da gerçekten kaçırmamak gerek.

Dünyaya ve ülkemize ait olan her türlü konsept, yaşam modelleri incelenerek, uzman kişilerle ortaya çıkan bu proje, hayata açık bir yaşam platformu olarak tasarlandı. Bütün gün çalışıp evlerimize sadece uyumaya gelmek için değil, yaşadığımız mekânı da yaşatabilmek için planlandı. Fazla vakit kaybetmeden siz de bu 205 daire içinde payınıza düşeni mutlaka alın. Hayat yaşamaya en konforlu ve açık şekliyle değer, hiç vakit kaybetmeden DKY İnşaat görüşmeyi ihmal etmeyin.