Viven İnşaat, İzmir’de yapımını sürdürdüğü Viven Tower ve Viven Vogue projelerinin ardından Viven Life ve Viven Port  projeleriyle yatırımlarına devam ediyor. 

İKİ YENİ PROJE GELİYOR

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yapımı devam eden Viven Tower ve Viven Vogue projelerinin yanı sıra Yaşar Üniversitesi'nin yanında konumlanan Viven Life ve Mistral yapı ortaklığıyla yaşama geçirilecek olan Bayraklı'daki Viven Port projelerinin kente değer katacağını ifade etti. Yaklaşık 45 senedir aile olarak inşaat sektöründe önemli deneyimler kazandıklarını dile getiren Yolçi, "Binlerce yaşamda biz varız, milyonlarca yaşamda da olacağız. İzmir'in en gözde lokasyonlarında sıra dışı tasarımlara imza atıyoruz. Toplamda 500 milyon liralık yatarım maliyeti gerçekleştireceğiz. Ama bunun ekonomiye kazandıracağı değer iki katı olacak. Toplamda bir miyar liralık bir ciro hedefimiz bulunuyor. Biz ekip olarak ilk günkü heyecanımızı koruyoruz. Birlikte çalıştığımız çözüm ortakları da aynı vizyona sahip alanlarındaki en kaliteli firmalar" diye konuştu.

İZMİR'DE 4 AYRI KONUT PROJESİ

Emrullah Yolçi, İzmir'de 2 yıllık bir süre sonunda toplam 4 ayrı projeyi yaşama geçireceklerini söyledi. Yolçi ilk defa lansmanını yaptıkları Viven Tower 241 daire ve 6 ticari alandan oluştuğunu belirterek "Gerek tasarım gerekse de sosyal donatılarıyla adından söz ettirecek bir projeye imza attık. Projeyi 18 ay içinde sahiplerine teslim edeceğiz. Şu anda yüzde 85 oranında satış gerçekleştirdik. Projemiz, yatırım kadar oturma amaçlı da tercih ediliyor." dedi.

Yolçi, Viven Vogue projesinin 23 kattan oluştiğini kaydederek "1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine sahip 184 konut bulunuyor. 15 ay gibi bir sürenin sonunda anahtarları sahiplerine vereceğiz. Bu projemizde de önemli bir başarıya imza attık şu anda dairelerimizin yüzde 95 oranında satışını gerçekleştirdik." diye konuştu.

Viven Life projesinin yıl sonunda yapımına başlanacağını açıklayan Yolçi, şöyle devam etti:  "Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsünün hemen yanındaki konumuyla dikkat çekiyor. Burada aktif yaşayan ve sosyal imkanlara önem veren bir profile göre konsept hazırladık. Öncelikli hedefimiz üniversite öğrencileri, akademisyenler ve doktorlar olacak. Burada 50 adet 1+0 ve 227 adet 1+1 dairemiz bulunuyor. Projenin içinde otel ve ticari alanlar bulunacak. Alt kısmında ise gastronomi alanında önemli firmalara ev sahipliği yapacak. Projenin 2 katlı yeraltı otoparkı da olacak. Şu anda ön talepleri topluyoruz. Viven Life içinde 24 saat yaşam imkanı sunan her türlü detayı düşündük. Proje sakinleri, yüzme havuzu, spor alanları, yemek, eğlence ve diğer aktiviteler için kullanılacak sosyal alanlardan faydalanabilecek."