Vira İstanbul Projesi Güven tazelemek ve olumsuz haberleri silmek için komşularıyla bir araya gelerek neşeli bir şekilde kahvaltılarını yaptılar sürpriz misafirlerinide vardı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Katıldığı Vira İstanbul Aileler tanışıyor kahvaltısı satış ofisinde gercekleşti.




" Beylikdüzü'nün en güzel noktalarından birinde İstanbul'un en büyük yeşil alanlarından Yaşam Vadisi'ne komşu, Beylikdüzü Belediyesine ait konut imarlı 90 bin m2 lik alana kurulu ViraİstanbuI Projesindeki daire sahipleri ile bir araya geldi. Beylikdüzü'nün ve İstanbul'un en değerlisi Yaşam Vadisi'ne değer katacak projeyi geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da desteklemeye, sahiplenmeye devam edeceğiz dedi İmamoglu.



Vira İstanbul Projesi hakkına biraz bilgi verelim

İstanbul’da istediği gibi ev konforunu bulamayanlar için: “Vira İstanbul Nedir?” sorusunun cevabını araştırdık. 1+1’den 4+1’e kadar farklı planlarda tercih şansı tanıyan Vira İstanbul: şehir içinde orman havasını arayanlar için ideal bir yaşam alanıdır. Ayrıca çocuklarını uzak mesafede okula göndermek istemeyen aileler için sitenin yanı başında yer alan eğitim kurumları da biçilmiş kaftan niteliğinde… Kısacası Vira İstanbul gerek bekarlar gerek aileler için istenilen ev yaşamı, sosyal yaşam ve kültürel yaşam alanlarını bir arada bulundurmaktadır.