Konumu, mimarisi, sosyal alanları ve alışveriş noktalarıyla lüks ve konforu hayatın her alanına dahil eden proje Swissotel Residences Çeşme, toplamda 110 daire içerisinde yer verdiği 6 bahçe dubleksiyle özel ve eşsiz bir hayat sunuyor. 4+1 ve 5+1 olmak üzere iki farklı tipte inşa edilen ve 328 ile 645 m2 arasında değişen bahçe dubleksler; geniş yüz ölçümü, bahçe ve teras alanları, eşsiz Ilıca manzarası, kendine özel plajı, hayranlık uyandıran gün doğumu ve batımlarıyla en romantik ve keyifli anlara ev sahipliği yapıyor. 120 ile 236 m2 arasında değişen bahçe ve teras alanları ise şehir gürültüsünden uzak sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratıyor.

Muhteşem denizi, göz alıcı kumsalı ve Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Ilıca plajında yer alan bahçe dubleksler, dört mevsim konfor sunarken, günün her saatinde ayrıcalıklı yaşam imkanı tanıyor. Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, hayata renk katan eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olmak üzere hayata dahil tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılayan Swissotel Residences Çeşme, Ilıca plajının florasıyla bütünleşen zengin habibatıyla da dikkat çekiyor. Çevresel ilkim şartlarına uygun bitki türlerinin yer aldığı bahçesi sayesinde güne pozitif başlamaya olanak sunan bahçe dubleksleriyle yaşam alanlarına yeni bir soluk kazanıyor.  

Swissotel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissotel Residences Çeşme’den ev sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, tüm dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar birçok avantajdan yararlanabiliyor. Global avantajlara ek olarak Swissotel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan faydalanabiliyor. 

İleri düzey otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bütünleşiyor

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşasına başlanan Swissotel Residences Çeşme ile lüks ve markalı rezidans kültürü Çeşme’ye geliyor. Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksin yer aldığı projede dairelerin 2022 yılında teslimi hedefleniyor. 102 m2 ile 1.300 m2 arasında değişen ve özgün mimarisiyle kişiselleşebilen daireler, bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor.

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla birlikte denize sıfır konumdaki proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi oluyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda sadece Swissotel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları ev sahipleri kendileri gerçekleştirebiliyor. Swissôtel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda daire dekorasyonunun Swissôtel standardında olması bekleniyor.