Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’dan rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenler, yeni yıla özel kampanya ile avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek. Kampanya kapsamında, konutlarda 5.700 TL’den başlayan 0,79 faizli 180 aya varan taksit seçeneğine alternatif olarak, 0 peşinat ve 60 aya kadar 0,49 faizli ödeme planı sunuluyor.





Skyland İstanbul, istenilen büyüklükte tasarlanabilen sınırsız ofis seçenekleri ve kiralama alternatifleri ile modern iş yaşamının her türlü gereksinimine yanıt veriyor. Ofisler, kiralama alternatiflerinin yanı sıra 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyat avantajıyla da yatırımcıyla buluşuyor.





Mimari niteliği ve sunduğu hizmetlerle rezidans yaşamının tüm imkanlarını cazip ödeme seçenekleri ile kullanıcıyla buluşturan Skyland İstanbul, “0” peşinat ile 0,79 faizli 5.700 TL taksit seçeneğine alternatif yeni ödeme planını duyurdu. Toplam 255 konut ile sınırlı kampanyaya, 0 peşinatlı 0,49 faizli 60 aya varan yeni ödeme planı seçeneği eklendi.





Kesintisiz İstanbul manzarası 





Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidansları ile eşsiz bir şehir manzarasına sahip Skyland İstanbul, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunuyor. Skyland İstanbul’daki Sky Residence, Sky Premium Residence ve Sky Deluxe Residence, geniş balkonlu ve orman manzaralı daireleri, özgün iç mimarisi, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa merkezinin yanı sıra 3.500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam vadediyor.





Yeni nesil ofisler için esnek satış ve kiralama seçenekleri





Büyük şirketlerin ve finans kurumlarının merkezlerine komşu konumu, Levent ve Maslak’a yakınlığı, doğrudan TEM bağlantısı ile Skyland İstanbul, kentin her iki yakasından en kolay ulaşılabilen ofis projesi olarak öne çıkıyor. Modern iş yaşamına dair her türlü ihtiyaca incelikli detaylarla yanıt veren Skyland İstanbul ofisleri, yeni yıl kampanyası kapsamında 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.





İstanbul’un büyüleyici manzarasını ofis alanlarına taşıyan proje, 83 m2’den tek katta 4.500 m2’ye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen çalışma mekânları, 8 metreye varan tavan yüksekliği, teras ve balkonlarıyla ferah bir çalışma ortamı sunuyor. Proje, çağdaş sanatçıların eserleriyle zenginleştirilmiş lobileri, gün ışığı alan özel toplantı alanları, etkinlik salonu ve ayrıcalıklı kiralama seçenekleriyle dikkat çekiyor. Engelli kullanımına uygun tasarlanan Skyland İstanbul, bisiklet ve motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve elektrikli araç şarj istasyonu ile konforlu bir iş ortamı sunuyor.





Mobilya ve dekorasyonda alışverişin en konforlu adresi; HOM Design Center





Skyland İstanbul rezidans ve ofis sakinleri ayrıca, proje bünyesinde yer alan HOM Design Center ile tasarım ve dekorasyon dünyasının seçkin markalarına komşu olmanın avantajını yaşıyor. İstanbul’un tasarım ve dekorasyon alanındaki premium markalarına ev sahipliği yapan ilk alışveriş merkezi HOM Design Center, sağladığı kolaylık ve hizmetlerle ev ve ofis mobilyasının yanı sıra, dekoratif ürünler ve daha fazlasına tek noktadan ulaşmak isteyenlere konforlu bir alışveriş imkânı sunuyor. Üç kata yayılan merkezde; mobilyadan ev tekstili, beyaz eşya ve aksesuara, Türkiye’den ve dünyadan 100’ün üstünde marka aynı çatı altında buluşuyor.





TEM’den özel girişi olan tek yaşam merkezi





Skyland İstanbul; TEM’den özel girişe sahip tek proje olma özelliği, ulaşım hatlarının zenginliği, 2. köprüye olan yakınlığı, 1. ve 3. köprülerin bağlantı yolları üzerindeki konumuyla, İstanbul’da tüm yolların kesiştiği eşsiz bir noktada yer alıyor. Hemen yanı başındaki Yenikapı-Hacıosman metro hattıyla ulaşım sorununu ortadan kaldıran yaşam merkezinden havalimanlarına hızlıca ulaşılabiliyor. TEM ve Cendere Caddesi’nden Ayazağa ve Maslak’a kolay çıkış imkanı veren özel girişleriyle içinde yaşayanları sınırların ötesine taşıyan Skyland İstanbul, alışveriş merkezlerinden havalimanlarına, okul ve üniversitelerden hastanelere, yeşil alanlardan etkinlik ve eğlence mekanlarına, sakinlerini mega kentin tüm olanaklarına yakınlaştırıyor.