Yenilikçi projelerin öncüsü Sinpaş, İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de yepyeni, prestijli bir projeyi hayata geçiriyor. Metronun yanıbaşında bulunan ve ulaşım kolaylığıyla dikkat çeken Metrolife; teraslı/bahçeli evleri, benzersiz sosyal donatılarıyla keyifli ve konforlu bir yaşam vaat ediyor

Sancaktepe’nin en merkezi noktasında konumlanan Metrolife, hem konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam, hem de kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Metronun yanıbaşında bulunan Metrolife; çarşısıyla, geniş peyzaj alanlarıyla, özel mimari tasarımıyla yepyeni bir yaşamın kapısını aralıyor.

Hayatın merkezine 27 dakika

Sinpaş’ın cazibe merkezi haline getirdiği merkezlerden biri olan Sancaktepe, İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden biri olmaya aday. Metrolife’tan Üsküdar’a gitmek yalnızca 27 dakika sürerken, Zincirlikuyu’ya 45 dakikada ulaşım sağlanıyor. Şehrin hem içinde hem dışında hissedeceğiniz, doğayı ve şehir hayatını birlikte yaşayacağınız Metrolife, yılın her gününü keyifle geçirmeyi vaat ediyor.

14 bin metrekarelik çarşı alanı

Geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 14000 m2lik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Çocukların nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak meydan parkı ve korupark; hem yeşilin hem de kentli modern yaşamın bir arada özenle işlendiği özel peyzaja sahip.

Cazip ödeme planı

Sinpaş, güçlü finans yapısıyla çok cazip ödeme seçenekleri de sunuyor. 59-207 metrekare arasında 1+1’den 4+1’e kadar değişen ev seçenekleri ile Metrolife, 366 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni sakinlerini bekliyor.