Sinpaş Gökorman, hem şehrin içinde hem de doğanın yanı başında dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınma fırsatı veriyor. Ağustos ayında evlerini teslim almaya başlayan Sinpaşlılar, eşsiz cephe tasarımında kullanılan 8000’den fazla bitki ile teraslarında doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmaya başladılar.

Doğayla iç içe yaşama fırsatı sunan Gökorman’da yaklaşık 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunacak kadar yakın olmanın özgürlüğü ile Çekmeköy Ormanı’nı yukarıdan seyretme fırsatı veriyor. Gökorman’da dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlanıyor. Başlanan her yeni günde her dem yeşil rengiyle manzarayı süsleyecek olan Orman Sarmaşığı Gökormanlılar’a eşlik edecek. Amerikan sarmaşığı’nın yazın yeşil, sonbaharda da kırmızı olan yaprakları projeye renk katarken, her mevsim yeşil kalan Defne Bitkisi mis kokusuyla huzuru evlere dolduracak. Zakkum’un beyaz, pembe, kırmızı, lila renkli, gösterişli çiçekleri hem yazın ve güneşin habercisi olacak hem de hoş kokusuyla Ihlamur’a eşlik edecek.

Şeffaf odalarla farklılaşıyor

Çok özel mimarisiyle Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projesi olan Gökorman’da şeffaf odalı 1+0 ’dan 4+1’e kadar zengin daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin ayırt edici tasarım özelliklerinden biri olan ahşap doğramalar ile bölümlenmiş ‘şeffaf oda’ konsepti yerden ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme konforunu sağlıyor ve cephedeki geniş cam alanları ile muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını evinize getiriyor.

Doğanın pozitif gücü

Doğanın pozitif gücüne inanılarak tasarlanan Gökorman’da yüzbinlerce ton oksijen üretecek doğası ile evler çevrelerken yüksek standartlıyla konfor sunuyor.

426 konuttan oluşan proje, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı, gün ışığını içeriye alan kapalı yüzme havuzu fitness, sauna, lokal ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlıyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman’ın hemen yanı başındaki 10.000 m2’lik parkta yeşili ve maviyi tanıma, doğayla iç içe büyüme olanağı mevcut.

Konumuyla ayrışan değerli bir yatırım aracı

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselen proje; Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, TEM ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Sınırlı sayıdaki dairelere yatırım yapanlar uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olurken aynı zamanda Sinpaş Emlak Market aracılığı ile yatırımlarını hemen değerlendirme fırsatı elde edecekler.

Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine de oldukça yakın.