İş yaşamının tüm ihtiyaçlarına cevap veren alt yapısı ve fark yaratan mimarisi ile şehrin simgesi haline gelen Yıldırım Kule, yeni nesil ofisleri ve marka karması ile iş yaşamının standartlarını değiştirmeye devam ediyor.

Uluslararası bir çok firmanın da tercih ettiği Yıldırım Kule, iş hayatının nabzını tutarken sosyal donatıları ile de çalışanların molalarına keyif katıyor. Konya Yolu üzerinde merkez bir lokasyonda iş yaşamının nabzını tuttuklarını dile getiren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “ Cadde mağaza ve cadde dükkan alternatiflerimiz 130 metre yüksekliğinde kulemiz ile iş yaşamının tüm ihtiyaçlarına prestijli bir şekilde yanıt vermeye devam ediyoruz. Marka karması ile bölgenin ihtiyaçlarına da aynı ölçekte yanıt vermeye özen gösteriyoruz. Havalandırma sistemi, güvenlik ve otopark sayımız ile Ankara’da merkez noktalara yakın olmamız en çok tercih edilmemizi sağlayan özelliklerimizin başında yer alıyor. Kalan son ofislere talepleri almaya devam ediyoruz. Yüzde 80 oranında doluluğa ulaştık. İş yaşamında kendini zirvede gören markalar ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Zirveyi Hissedebileceğiniz Tek Adres Yıldırım Kule

Orman manzarası ile iş hayatının stresinden uzaklaşma imkanı sunan Yıldırım Kule mark karması ile de Ankara’nın iş hayatına yön veriyor. Dünya markaları ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Zafer Yıldırım, “Yüksek ticari hacme sahip markalarımız ile cadde mağaza ve gökkuşağı cadde cepheli dükkanlar ile iş yaşamı ile sosyal yaşamı birleştirme imkanı sunuyoruz. Yüksek kalite standartları ile hizmet verdiğimiz Yıldırım Kule’de toplamda 50.000m2 üzerindeki inşaat alanını, ticari kullanım, ofis alanı ve dubleks ofis olarak ayırdık. Ayrıca Yıldırım Kule’nin 18.000m2 ‘lik alanını ise cadde mağazalara ayırdık” dedi.