Bugüne kadar 14 projeyi hayata geçiren ve 15. projesini de Bodrum’da yapacak olan Seba İnşaat tarafından geliştirilen Seba Mare Gündoğan projesi de mavi bayraklı kendine özel plajı ve muhteşem doğası ile 12 ay boyunca keyifle yaşanabilecek bir ortam sunuyor.

28 bin metrekarelik bir arazi üzerinde konumlandırılan, 20 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan ve denize 250 metre cephesi bulunan proje; brüt alanları 90 ile 245 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planlarında 51 bağımsız bölümden oluşuyor.

1 Aralık 2020’de inşasına başlanan ve 30 temmuz 2021’de tamamlanması hedeflenen projede metrekare satış fiyatları 35 bin ile 50 bin TL arasında değişiyor.

Seba Mare Gündoğan’da sosyal donatılar ve proje özellikleri şöyle:

Çocuklar için sürekli hijyeni sağlanan oyun alanları

Evcil hayvanlar için geniş  ve yeşil bahçeler

Shuttle servisi

7/24 concierge hizmeti

2 adet yarı olimpik havuz

Spa ve Türk Hamamı

Fitness salonu

Tenis kortu

Yürüyüş parkuru

Sağlık odası, 24 saat hemşire hizmeti

Yerden ısıtma ve klima sistemi

Dairelere özel 24 saat restoran hizmeti

Her daireye özel teras ve kat bahçesi, depolama alanları

Kuru temizleme hizmeti

Lounge alanları

Seba İnşaat Lara Keçeli

Pandemi ile beraber ilçenin nüfusu ikiye katlandığını belirten, insanların artık Bodrum’da 12 ay yaşamayı tercih ettiğini ifade eden Seba İnşaat Satış Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Lara Keçeli, sadece yerli yatırımcıların değil aynı zamanda yabancılar da Bodrum’a büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

İlçeye yakında doğalgazın gelecek olmasının da konut talebinin artmasına neden olduğuna dikkat çeken Keçeli, “Özellikle pandemi döneminde nüfusun arttığı Bodrum’da ısınma amaçlı elektrik tüketimi, enerji krizine neden oldu. Doğalgazla beraber yeni konut projeleri de artacak” dedi.